Ce ai face dacă ai fi primar?

 

Tinerii din Reghin sunt invitați azi, 7 noiembrie, la evenimentul Com’ON Café@Reghin/Szászrégen, organizat de Fondul Comunitar Reghin, împreună cu Com’ON România și Fundația Comunitară Mureș – Marosszéki Közösségi Alapítvány.

 

Invitația postată pe paginile de socializare sună în felul următor: „EȘTI TÂNĂR între 14-35 de ani, ești preocupat de viața de zi cu zi din orașul tău? Vrei să te simți ca la tine acasă când te plimbi pe străzile lui, când te duci la evenimente, tot timpul și oriunde? Noi am crede că da. De-aia te așteptăm la prima consultare din cadrul proiectului Com’ON Reghin, unde poți să-ți faci vocea auzită. Vei avea ocazia să spui tot ce crezi că orașul tău poate să facă mai bine pentru TINE și pentru comunitatea noastră. 

Hai să discuți împreună cu prieteni, cunoștințe și concetățeni despre ce te deranjează, ce îți lipsește în Reghin și ce ai face tu dacă ai fi primar. Participă la dezbatere, implică-te în dezvoltarea orașului tău prin exprimarea nevoilor și dorințelor tale!
Formatul evenimentului este de fix 120 de minute!
Te rugăm să te înscrii folosind formularul de mai jos:
https://goo.gl/NJex2a…”

 

Tinerii, interesați

 

Se pare că deja zeci de tineri și-au manifestat interesul de a participa la dezbateri.

„Am ales Reghinul pentru că Fundația Comunitară Mureș prin Fondul Comunitar Reghin activează pe plan local ca finanțator din anul 2013. Prin aceste consultări cu cetățenii, în acest caz în special cu tinerii între 14-29 de ani, putem afla mai bine care sunt problemele lor și să mobilizăm resursele din comunitate pentru rezolvarea acestor probleme. Aceste întâlniri sunt importante pentru tineri,  pentru că au ocazia să-și exprime punctul lor de vedere în legătură cu orașul, regiunea în care trăiesc într-o formă structurată, formă ce este oferită prin metoda World Cafe, folosită la aceste întâlniri. Sperăm ca reghinenii să participe la eveniment în număr cât mai mare”, a declarat directorul executiv al Fundației Comunitare Mureș, Gál Sándor.

 

Grama Imola

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.