Ce citim din Punctul săptămânii?

Ediția cu numărul 705 a săptămânalului PUNCTUL prezintă realizările comunei Bărdești, sub titlul ”o comunitate mică în care se realizează lucruri mari”. Detalii semnate de Titi Dălălău în paginile 2 și 3.
In opinia subsemnatei neînțelegerile iscate în jurul machetei de bronz din cetatea medievală se datorează lipsei de comunicare. Așteptăm părerile dumneavoastră! Pe larg în pagina 1.
Laureații din această săptămână a PUNCTUL-ui sunt Spitalul Clinic Județean de Urgență Tîrgu Mureș, (Punctul Alb), iar cel Negru merge la…Aflați din pagina 2.
Un amplu articol al subsemnatei despre lansarea celui de al zecelea volum al poetei Magdalena Dorina Suciu, în Cupola din Cetatea Medievală. Îl găsiți în pagina 4.
De la Luduș transmite Ioan A. Borgovan știrile care pun Punctul pe i, Bilanțul unei competiții și despre lucrări la Parcul Tineretului. Detalii în pagina 5.
Ela Giurgea relatează despre premierea foștilor șefi de clinică ai SCJU, la aniversarea celor 35 de ani de la înființare. Detalii în pagina 7.
Imola Grama transmite de la Reghin despre activități inedite la festivalul ”Romulus Guga” și despre Adăpostul unde sute de câini așteaptă să fie adoptați. Detalii în pagina 8.
De la Târnăveni transmite Mircea Barbu: proiect european pentru dotarea unor cabinete de spital, meditații la română, matematică și engleză. Detalii în pagina 9.
Știrile din Sighișoara vorbesc despre reabilitarea Creșei nr 2, despre un plan urbanistic pentru construirea unor spații comerciale, și proiectele de hotărâre ale CL Sighișoara, lucrări de amenajarea unui parc și loc de joacă, tarife noi la salubrizare, taxe și impozite pe 2019 în dezbatere, cu detalii în paginile 10 și 11.
Cei interesați în achiziționarea unor bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești în paginile 8 și 11.
Imagini și cifre despre Târgul de Cariere Tîrgu Mureș, încheiat cu un record de participanți, în pagina 12.
Lectură plăcută!
EM

Comentează cu Facebook