Ce credeți că scrie în Punctul?


O să aflați, dacă veți răsfoi ediția cu numărul 712, sau dacă le veți căuta pe site!Până atunci vă fac o scurtă prezentare, ca să știți ce să căutați! În opinia subsemnatei ”Dacă ne-ar vedea Dumnezeu !” ne-ar mătura ca pe niște pioni de pe tabla de șah. De ce? Aflați din pagina 1.
Târgumureșeanul Emil Ioan Boroș, un veteran al disciplinei Rallycross e unul dintre cei mai buni sportivi ai anului. Detalii în articolul semnat de Cristina Vancea în pagina 6.
Știrile care pun Punctul pe i și povestea femeii care a transformat biserica din Vaidei în…școală, laureții Punctului Alb și ai Punctului Negru le găsiți în pagina 2.
Pagina economică semnată de Vasile Dancea vă prezintă pe cei patru mureșeni, milionari în euro, care se întrec în TOP 300 Capital. Detalii în pagina 3.
Un reportaj inedit al subsemnatei vă conduce într-o localitate din Suedia, unde tîrgumureșeanca Livia Dudilă ne povestește despre traiul suedez! Detalii în paginile 4 și 5.
Eroul cu mască al anului 2018, Schlier Zsuzsana premiată de Federația Română de Scrimă, detalii în pagina 7.
De la Reghin transmite Imola Grama despre obiceiuri de iarnă și vizita Moșului la școală. Detalii în pagina 8.
De la Luduș transmite Ioan A Borgovan despre sărbătorile de iarnă văzute prin ochii copiilor, cu detalii în pagina 9.
Programul manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă în municipiul Sighișoara îl găsiți în pagina 10.
De la Târnăveni transmite Mircea Barbu despre noutățile din viața municipiului. Detalii în pagina 11.
Cei care sunt interesați în achiziționarea unor bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțul executorilor judecătorești din pagina 11.
Știrea din baschet feminin, Grupa B este îndulcită de invitația la concertul de Crăciun al Johann Strauss Ensemble, pe 15 decembrie! Detalii în pagina 12.
Lectură plăcută!
EM

Comentează cu Facebook