Ce face Poliția?

Aceasta e întrebarea rostită de cei care au rămas fără bicicletele lor, furate de indivizi puși pe căpătuială! Detalii găsiți în ediția cu nr. 660 a săptămânalului PUNCTUL, (paginile 2 și 3), apărută azi pe tarabe.
Subsemnata face o trecere în revistă a unor gânduri apărute cu ocazia Zilei dedicate Drepturilor Omului, în Opinia din pagina 1.
Cum era de așteptat PUNCTUL NEGRU li se acordă hoților de biciclete!
PUNCTUL ALB îl merită campioana noastră la tenis de masă, Szőcs Bernadette. Detalii în pagina 7, la rubrica sport. Tot acolo aveți știri despre spadasina mureșeană Schlier Zsuzsana și rezultatele mureșencelor la înot de la concursul memorial din Ungaria.
Titi Dălălău analizează proiectele europene pregătite de Consiliul Județean Mureș pentru dezvoltarea județului. Detalii în pagina 4.
Un amplu interviu realizat de subsemnata o prezintă pe singura antrenoare cu doctorat în handbal, prof. Liana Maria Costea. Detalii în pagina 5.
Pagina socială scrie despre o conferință duhovniceasacă și o masectomie bilaterală și reconstrucție mamară la SCJU Tîrgu Mureș. Detalii în pagina 6.
De la Reghin transmite Imola Grama despre o seară românească la Solovăstru, Cupa 1 Decembrie la șah și atmosfera de sărbătoare de la creșa ”Universul prichindeilor! Detalii în pagina 8.
Ioan A. Borgovan transmite de la Luduș despre Cel mai frumos brad de Crăciun, și despre o Distincție pentru merite deosebite acordată lui Andy Herczeg. Detalii în pagina 9.
De la Sighișoara aveți știri despre programul de deszăpezire a municipiului, despre manifestări cultural artistice în perioada sărbătorilor și cum se obține autorizația de funcționare pentru comercianții participanți la Târgul de Crăciun.
Cei care sunt interesați să cumpere apartamente, case, terenuri ori alte bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești în pagina 10.
Acestea fiind zise, subsemnata vă urează
LECTURĂ PLĂCUTĂ!
EM.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.