Ce mai e nou la Aeroport? Aflaţi din Punctul 622!

În această săptămână ediţia cu numărul 622 a săptămânalului PUNCTUL vă aduce noutăţi de la Aeroportul „Transilvania”. Articol semnat de Vasile Dancea, cu detalii în pagina 2.

Ce se poate în Acăţari şi nu se poate la…Tîrgu Mureş? Răspunsul îl aflaţi în opinia semnată de Marius Libeg, intitulată „Bogdaproste ca fire?”, cu detalii în pagina1.

„Să punem Punctul pe … (e)i!” este îndemnul subsemnatei. Pe cine şi de ce, aflaţi din opinia mea din pagina 2. Tot în pagina 2 aflaţi şi beneficiarii Punctului Alb, dar şi pedepsiţii cu Punctul negru!

Analiza semnată de Titi Dălălău se referă la „Investiţia în centrala de la Fântânele”, despre care constată că a intrat la apă! Detalii în pagina 3.

O analiză a subsemnatei  pe subiect de mediu, intitulată „Începe numărătoarea inversă pentru reciclarea deşeurilor” poate fi citită în paginile 4-5.

Deputatul PNL, Marius Paşcan aduce detalii despre administrarea Parcului Natural din Defileul Mureşului Superior, într-un articol din pagina 5.

„Cine subvenţionează liniile de transport interjudeţene?”, întrebare semnată de Titi Dălălău, tot în pagina 5.

Pagina de Reghin  semnată de Imola Grama anunţă deschiderea unei creşe în luna mai şi apariţia unei hărţi turistice a municipiului. Detalii în pagina 6.

Pagina dedicată oraşului Luduş, unde este prima dintre primăriile din judeţ care şi-a votat bugetul pe 2017, aflăm dintr-un articol semnat de Cristina Vancea. Despre vizită arhierească la Luduş aflaţi detalii tot în pagina 7.

Meciuri grele pentru City’us şi noutăţi despre Aqua Speed Marathon, sportul încurajat de şase ani de Compania Azomureş, cu detalii în paginile 8-9 dedicate sportului.

Şi la Sighişoara începe colectarea deşeurilor voluminoase. Se află în dezbatere “Finanţările nerambursabile” şi Diplomă de apreciere pentru municipiu. Detalii în pagina 10 semnate de Cristina Vancea.

De la Târnăveni ,ca de obicei, transmite Mircea Barbu: problemele chiriaşilor, proiecte de milioane, porţi deschise la creşă şi asistaţii sociali nu afectează bugetul local. Detalii în pagina 11.

Din Harghita aflăm că elevii maghiari sunt aşteptaţi la un concurs de limba română, că prefectul solicită urgentarea procesului de reconstruire a dreptului de proprietate. Lavina Cosma a deschis birou parlamentar, unde şi când aflaţi din pagina 13.

Cititorii care sunt interesaţi să cumpere apartamente, case ori terenuri scoase la licitaţie au la dispoziţie anunţurile executorilor judecătoreşti din paginile 12, 14 şi 15.

Lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Problema de la aeroport este simpla si se poate simplu rezolva daca se vrea.Din surse neoficiale comisia de ancheta a CJMures a gasit ca s-a renuntat aiurea la 39 milioane de euro din POS-T si s-a anulat licitatia de modernizare a pistei aeroportului de catre Peti Andras in 2013.Cat timp acesta ramane la aeroport presedinte executiv nu se intampla nimic bun oricat s-ar speti Peter Ferenc,intrucat acesta nu stie si nu-l duce mintea decat la prostii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.