Ce mai zice PUNCTUL?

Așa cum v-am obișnuit, începem săptămâna cu știrile care pun Punctul pe i. Încă de pe prima pagină aflăm din opinia lui Titi Dălălău „Cum să-ți ratezi concediul?” Unii dintre dumneavoastră veți constata cu surpriză, că exact așa ați procedat!

Un interviu interesant a realizat Imola Grama cu gemenii masteranzi din Reghin, pe care i-ați putut cunoaște la recentul eveniment derulat în orașul lor natal în cadrul proiectului Summer Social Hub. Despre cine și ce este vorba, aflați  în paginile 8 și 9.

Din concluzia unor analize făcute de Institutul Național de Statistică reiese că ”Mureșenii preferă să trăiască în locuințe spațioase” . Un articol semnat de Titi Dălălău în pagina 2.

Tot în pagina 2, ca de obicei, găsiți și laureații Punctului ALB și NEGRU.

Despre strămoșul tastelor de pe care vă trimiteți mesajele, aflați detalii interesante din articolul subsemnatei, precum și vestea lansată de liget.ro zilele trecute, că aproape 300 dintre ”rudele” sale sunt expuse în primul Muzeu al … mașinilor de scris, deschis la Cornești.

Un subiect de larg interes: drumurile noastre! „Radiografia autostrăzilor care vor trece prin județul Mureș,” sub semnătura lui Titi Dălălău, cu detalii în pagina 4.

Reportaj de la cea de a XIII-a ediție a Festivalului din Valea Gurghiului, cu detalii în pagina 5, sub titlul: „Muzica, portul, obiceiurile și dansurile tradiționale au strălucit din nou pe platoul de la Fâncel !”

Pagina 6 aduce detalii despre rezultatele deosebite pentru mureșenii cu dizabilități, la Cupa Internațională de Arte Marțiale.

Imola Grama vă prezintă programul celei de a VII-a ediții a festivalului „Pădurea Rotundă”, organizat de Asociația K’ Arte, ce se va desfășura în perioada 27 august – 2 septembrie la Reghin. Este vorba despre filme de filme. Detalii în pagina 7.

De la Luduș transmite Ioan A. Borgovan despre apropiata ”Sărbătoare a Recoltei” și măsurile pentru modernizarea iluminatului public în localitate. Detalii în pagina 9.

Mircea Barbu transmite de la Târnăveni despre distracții pe cinste, deși fără bani, de Zilele Municipiului, despre Tabăra Națională ”Să ne descoperim prin pictură” și opinia despre utilitatea sensului giratoriu de la catedrala din municipiu. Detalii în pagina 11.

Cei care sunt interesați să achiziționeze bunuri scoase la licitație au la dispoziție câteva anunțuri ale executorilor judecătorești în pagina 11.

Din articolul semnat de AB aflăm că ”Ansamblul Folcloric ”Hora” are cei mai buni dansatori din țară”. Detalii în pagina 12.

Lectură plăcută!

EM

 

 

 

 

Comentează cu Facebook