Ce mai zice PUNCTUL?

În opinia subsemnatei puteți citi o reacție la zecile de comentarii denigratoare apărute pe diferite portaluri despre mama copilului desfigurat în urma unei explozii la mașina din curtea gospodăriei. ”Milostenia la români”, cu detalii în pagina 1.

Un amplu articol, semnat de Titi Dălălău, trece în revistă cele 18 centre filantropice ortodoxe în județul Mureș. Detalii în paginile 2 și 3.

Cine sunt laureații celor două PUNCTE din această săptămână? Aflați din pagina 2, alături de câteva știri de interes din județ.

Paginile 4 și 5 sunt dedicate unui amplu articol ce analizează Bugetul mărit pentru festivalurile județene , în anul centenarului. Articol semnat de Titi Dălălău.

Pagina de sport aduce vești din canotaj, semnalul de alarmă de la BC Mureș: ”Dacă nu se schimbă ceva punem lacăt și gata”, semnate de Cristina Vancea.

De la Reghin transmite Imola Grama despre Felicia Macavei, artist la pensie și concertul trupei TesoOk, din Reghin. Detalii în pagina 8.

Ioan A. Borgovan transmite de la Luduș despre caravana Junior Sport, știrile care pun punctul pe i și primna parte din raportul primarului Cristian Moldovan. Detalii în pagina 9.

Știrile din Sighișoara vorbesc despre Campionatul Național  de karate, despre Târgul Internațional de carte de la Leipzig unde Mariana Gorczyca a debutat ca traducător, precum și despre solicitările pentru lemne de foc. Detalii în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu, despre comemorarea lui Romul Boilă, despre olimpicii naționali de la Gimnaziul ”Traian”, mirajul investițiilor, gunoaiele de pe domeniul public  și despre Anca Teodora Moga care a obținut premiul II la Olimpiada Satelor Mureșene la matematică. Detalii în pagina 11.

Cei care sunt interesați de achiziționarea unor bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești din pagina 10.

Lectură plăcută!

EM

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.