fbpx

Ce să porți (și ce să nu porți) la sala de sport

Sălile de sport nu se pretează la coduri vestimentare șic. Oglinzile, sudoarea și shake-urile proteice suspecte sunt un cocktail destul de puternic în primul rând – adăugați la asta și o îmbrăcăminte activă sub așteptări și ați fi tentat să nu mai călcați niciodată într-o astfel de sală.

Cu toate acestea, există câteva reguli de urmat atunci când vine vorba de a vă îmbrăca adecvat pentru sala de sport, pe care le vom aprofunda mai jos. Din fericire, cu o gamă atât de largă de mărci de îmbrăcăminte pentru sala de sport disponibile pentru bărbați, navigarea acestor reguli nu ar putea fi mai simplă.


Tricoul și pantalonii scurți
Cea mai de bază dintre trusele de gimnastică, tot ceea ce aveți nevoie pentru a transpira se învârte în jurul unui look standard, format dintr-un tricou și pantaloni scurți de trening pentru bărbați. Dar cu un astfel de surplus de opțiuni, poate fi puțin descurajant să știți de unde să începeți. Cel mai important lucru de reținut este să vi se potrivească perfect. Nu uitați, indiferent de mărimea pectoralilor dumneavoastră, nimeni nu vrea să îi vadă revărsându-se dintr-un maiou.

Când vine vorba de a găsi un trening barbati care să fie potrivit și șic, uitați-vă la modele pentru culori și țesături interesante. Un favorit personal este gri-albastru – sunt indulgente cu petele de transpirație și sunt ușor de asortat cu pantaloni scurți de culoare închisă.

Apropo de pantaloni scurți, acesta este unul dintre acele momente în care mai puțin înseamnă mai mult. Și când spun mai puțin, mă refer la mai puțin din partea superioară a coapselor dvs. Nimeni nu vrea să vadă mai mult decât a intenționat atunci când faceți o ridicare de greutăți, așa că uitați-vă la opțiunile de pantaloni de trening pentru bărbați de lungime medie care au o căptușeală încorporată.


Purtarea colanților de compresie în sala de sport
Cel care îmbracă o pereche de colanți de compresie fără să se acopere este un tip cu adevărat curajos. Cu toate acestea, pentru cei care sunt un pic mai pudici, există un mod în care pot fi purtați care nu va jigni restul sălii de forță. Apelați la clasicul pantalon scurt de trening pentru bărbați de jogging. Aceștia sunt o modalitate excelentă de a simți toată libertatea colanților fără unele dintre efectele secundare nefericite.

Când vine vorba de stil, construiți o bază de colanți de compresie negri, pantaloni scurți de jogging și un maiou ușor. Asigurați-vă că alegeți croieli subțiri, care să fie în concordanță cu natura aerodinamică a look-ului și dați prioritate culorilor închise, precum negru și albastru marin.


Adidași esențiali de purtat la sală
Pantofii pe care îi purtați la sală vă pot face sau distruge întregul ansamblu – alegeți o pereche de pantofi de alergare de tată groși și riscați să dezechilibrați ținuta; alegeți ceva care nu are suficient suport și riscați să vă luxați glezna. Este un compromis dificil.

Având în vedere că cea mai mare parte a activităților din sala de sport nu necesită alergare pe distanțe lungi (cel puțin, nu ar trebui), majoritatea adidașilor de cross-training ar trebui să se potrivească. Căutați culori versatile, precum negru și gri, care pot fi asociate cu cele mai multe dintre articolele dvs. pentru a optimiza purtarea.

Pe de altă parte, dacă sunteți puțin mai flamboaiant, adidașii obișnuiți pot oferi o modalitate excelentă de a arăta ceva personalitate. Fie că este vorba de o pereche de adidași cu monogramă sau de un strop de culoare și imprimeu adidașii sunt o modalitate excelentă de a vă pune un impuls în pas, atât la propriu, cât și în ceea ce privește stilul.


Alegerea șosetelor de sport potrivite
La fel ca modelele de trening de dama sau pentru bărbați, șosetele sport au evoluat foarte mult în ultimii ani. Dacă odinioară, șoseta tubulară albă și groasă era declarația sportivă supremă, stilul recent dictează o trecere la echivalente mai raționalizate și mai subțiri.

Atunci când faceți cumpărături, există două versiuni care merită luate în considerare. Una este șoseta standard pentru gleznă, care în mod ideal va sta sub partea de sus a adidașilor. Acestea sunt excelente dacă vă place să vă etalați picioarele, deoarece vă alungesc piciorul. Alternativ, experții fac un caz puternic pentru șosetele de compresie. Preferința noastră sunt șosetele negre, deoarece sunt mai puțin susceptibile de a arăta murdăria.


Purtați o jachetă în lunile mai reci
Când devine foarte rece, uneori un singur hanorac de trening pentru bărbați nu este suficient. Și atunci, jacheta își găsește cu adevărat utilitatea. Căldură fără intensitatea și volumul unei jachete de puf, vesta este cea mai bună încălțăminte sportivă de iarnă.

Căutați versiuni cu înveliș subțire, în negru, gri și albastru, care se pot potrivi cu trusa dvs. mai largă și, orice ați face, evitați versiunile mai groase care vă fac să arătați ca un om Michelin. Acestea vă dau un caz incurabil de picioare de pui – opusul a ceea ce vă doriți după fandări.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW