Ce spun oficialilii BC Mureș înainte de meci?

cornel lunguVa fi o partidă extrem de importantă şi extrem de grea (n. red. cu BC Timișoara), au spus la unison preşedintele BC Mureş şi antrenorul principal la conferinţa de presă săptămânală.

„Avem şansa să ne redresăm un pic, după începutul de campionat mai ezitant şi după eşecurile de la Craiova şi mai ales la Piteşti, dar va fi foarte greu împotriva bănăţenilor, a spus Cornel Lungu. – Timişoara este o echipă foarte bună, dar şi noi avem un lot valoros, dar din păcate nu ne-am putut arăta adevărata valoare din cauza unor accidentări şi din cauza unor jucători care încă nu şi-au arătat clasa. Aşteptăm mai mult de la unii, mai ales de la Mitchell”, a mai adăugat preşedintele tigrilor.

La rândul lu Srecko Sekulovic a continuat: „Mitchell arată foarte bine la antrenament, dar are un blocaj în timpul partidelor. Am vorbit personal cu el şi sper să fi înţeles că avem nevoie de el. Şi de punctele lui. Din păcate la ultimele partide Ciric şi Păltinişanu au continuat să aibă probleme de sănătate, dar acum se pregătesc normal. Nici unui antrenor nu-i place să folosească unul sau mai mulţi jucători timp de 40 sau aproape 40 de minute, dar am fost forţat să-l folosesc pe Martinic tot timpul la Pitesti. Din păcate Mitchell incă nu este în formă, dar o dată trebuie să-şi arate adevărata valoare. Am nevoie şi de cel de al şaselea străin. Nu i-am folosit pe tinerii noştri jucători fiindcă nu sunt convins că fac faţă presiunii unui meci atât de echilibrat cum a fost cel de la Piteşti, am şi eu obiectivele mele, dacă greşesc eu sunt eu luat la rost de către conducerea clubului”.

Cornel Lungu a vorbit şi despre perioada următoare a echipei: „În următoarea lună şi jumătate vom avea un parcurs extrem de dificil, 6 meciuri în campionat şi şase meciuri în cupa Eurochallenge. Vor fi deplasări lungi, chiar primul, cel de la Minsk ne creează probleme. Legături aeriene avem doar cu escale foarte lungi, cu autocarul ar fi şi mai lung. Mai avem o şansă la un charter. Asta vom vedea în zilele următoare”.

Şi mulţumim sponsorilor că sunt alături de noi şi înacest sezon. Atât preşedintele tigrilor cât şi antrenorul lor invită toţi suporterii să fie alături de echipă la meciurile următoare. „Avem nevoie de susţinerea fanilor deoarece şi în sezonul trecut am avut câteva partide dificile în care pur-şi-simplu ne-au ajutat să trecem de momentele de cumpănă. Vom avea din nou un joc la pauză, dar ne gândim ca în perioada imediat următoare să mergem în şcoli să promovăm baschetul – a adăugat preşedintele Cornel Lungu. – Am şi o informaţie pentru fani: în curând o să deschidem un fan shop. Pentru aceasta am purtat tratative cu un magazin din incinta Mureş Mall, unde vom avea un colţ al nostru, unde fanii vor găsi articole promoţionale ale clubului”.

Sursa: BC Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.