Ce spune PUNCTUL  în ediția cu nr. 666

Pentru că v-ați întrebat de ce crește timpul de așteptare la livrarea unei comenzi, subsemnata a găsit o ”iexplicație” în opinia de pe pagina 1: ”Pizza la comandă”. Aceasta e doar o variantă. Nu trebuie generalizată, desigur! Știm că lipsa personalului, creșterea puterii de cumpărare a populației, vremea nefavorabilă… motive sunt cu duiumul!

Știrile care pun Punctul pe i, precum și ”laureații” cu Punctul Alb și Punctul Negru le găsiți în pagina 2.

Despre aventura cu peripeții a celor 160 de mureșeni în Caraibe povestește inițiatorul acestui proiect, Kakasi Mihály. Interviu consemnat de Titi Dălălău. Detalii în paginile 2 și 3.

O analiză a demersurilor făcute în ultima parte a anului trecut pentru găsirea unei căi legale de reînființarea liceului romano – catolic în Tîrgu Mureș, găsiți în pagina 4.

Ca să aflați ce proiecte au ajuns în finală la Bursa Binelui, citiți articolul semnat de Titi Dălălău în pagina 5.

Producătorii mureșeni de la Local Farmer’s Market au sărbătorit doi ani de existență. Detalii și invitația de a le trece pragul din Scăricica nr.1 le găsiți în pagina 6.

Pagina de sport  nu aduce vești prea bune. Detalii semnate de Cristina Vancea în pagina 7.

Pagina de Sighișoara prezintă Turnulețul de la Chip, programul de deszăpezire, un anunț public, cu detalii în pagina 8.

Ioan A. Borgovan aduce știri de la Luduș, despre cultură și spiritualitate, Piața celor patru anotimpuri, cu detalii în pagina 9.

O seară specială pentru pasionații de vinuri, pregătiri pentru evenimentul de la Mica Unirea sunt titlurile articolelor semnate de Imola Grama de la Reghin. Detalii în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu despre examenele auto reprogramate în martie, pregătiri pentru Muzeul Satului, spectacole de zile de sărbătoare. Detalii în pagina 11.

Cei care doresc să achiziționeze bunuri, terenuri, case ori apartamente scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești în paginile 10 și 11.

Lectură plăcută!

EM.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.