Ce zice PUNCTUL în nr. 656?


Cluburile sportive care au fost date în judecată din cauza datoriilor față de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș (D.J.S.T.), mai exact City Us, CS Olimpic şi CS Mureşul nu mai au acces în Sala Polivalentă din Tîrgu Mureș. Detalii în pagina 3 semnate de Marius Libeg.
În opinia subsemnatei intitulată ”Bancul cu indienii” găsiți o trecere în revistă a ultimelor evenimente care ne afectează pe toți. Sunt redate pe un ton ironic, ca să mai facem haz de necaz. Pagina 1.
În pagina 2 găsiți beneficiarii Punctului Alb și Negru, precum și articolul semnat de Titi Dălălău despre izvoarele din oraș.
Tot despre ape scrie, de data asta despre cele minerale Titi Dălălău în pagina 4.
Dreptul la replică semnat de Vasile Pop, președintele CCIMS, aduce o precizare referitoare la Gala Topul Firmelor.
Consiliul Județean Mureș membru fondator la constituirea Asociației ”Visit Mureș”. Despre ce este vorba citiți în pagina 5.
O analiză a subsemnatei, intitulată ”În căutarea adevărului de la ISJ până la LPS sau Guilty or not Guilty, aceasta-i întrebarea” , încearcă să facă lumină în cazul mult mediatizat al liceului sportiv. Detalii în paginile 6-7.
Anunțuri și știri din municipiul Sighișoara găsiți în pagina 8.
De la Luduș transmite Ioan A. Borgovan, știrile care pun punctul pe i, eficiența energetică a primăriei și Topul firmelor ludușene, cu detalii în pagina 9.
Cei care doresc să cumpere terenuri, case, apartamente sau diferite obiecte scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești din pagina 10.
De la Reghin transmite Imola Grama. Despre Laternenfest, despre plantarea de puieți și identificarea ucigașului de câine din Hodac. Detalii în pagina 11.
Lectură plăcută!
EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.