Cele mai eficiente metode de transport in Mures – inchirierile auto

 

rent-a-car-targu-mures

Atunci cand o persoana doreste sa isi eficientizeze timpul pe cat de mult posibil pe perioada in care se afla in Mures, mijloacele de transport in comun nu mai sunt o varianta satisfacatoare. Serviciile de rent a car Mures insa le vor oferi celor doritori posibilitatea de a se deplasa in siguranta, in timp util.

Cea mai renumita companie de inchirieri auto care activeaza in acest sector este RINO Rent a Car, aceasta desfasurandu-si de altfel serviciile si in judetul Cluj  Napoca. Motivul pentru care cei mai multi se indreapta catre aceasta firma de rent a car Mures este faptul ca toate automobilele ce se pot inchiria de aici se prezinta intr-o stare impecabila, au dotari ultra moderne si, nu in ultimul rand, preturile sunt accesibile.

Ce modele de masini pune RINO Rent a Car la dispozitia clientilor?

Pentru ca toti cei ce au nevoie de un automobil eficient pentru o perioada de timp limitata sa aiba posibilitatea de a beneficia de serviciile de rent a car Mures, compania de inchirieri auto detine diverse modele de automobile. Fiecare dintre acestea este potrivita atat pentru persoanele care doresc ceva mai practic, cat si pentru cei care au nevoie de o masina mai puternica sau mai luxoasa.

Astfel, pe wwww.rino-rent-a-car.ro sunt disponibile atat masini clasa Economy, cat si clasa Full Size, la preturi fara concurenta. Pentru ca fiecare client in parte sa poata gasi cu usurinta modelul care i se potriveste, pe site sunt disponibile informatii referitoare la consum, puterea motorului, dar si imagini reprezentative pentru ca cel interesat sa se poata orienta mai usor.

Modele ce sunt puse la dispozitia clientilor au capacitatea de a oferi tot confortul si siguranta de care un sofer are nevoie:

  • Opel Corsa, clasa Economy: E2
  • Dacia Logan, clasa Economy: E1
  • Ford Focus SW, clasa Intermediate: I2
  • Ford Focus model nou, clasa Intermediate: I1
  • Audi A6, clasa Premium
  • BMW Seria 3, clasa Full size

Cele mai luxoase includ o serie de dotari precum: inchiderea centralizata, oglinzi si scaune electrice, computer de bord, climatronic, navigatie, incalzire in scaune si in parbriz, pilot automat,  senzori de parcare, de ploaie si de lumina, aer conditionat si multe altele.

Ce tarife au firmele de inchirieri auto?

Daca in general oamenii sunt obisnuiti sa fie surprinsi cu un pret piperat pentru anumite servicii, in cazul celor de rent a car situatia este diferita. Cei care doresc sa inchirieze o masina de la compania RINO Rent a Car beneficiaza de preturi accesibile oricarui buget.

Bineinteles, toti clientii sunt tratati cu maximum de seriozitate, iar preturile accesibile nu inseamna in niciun caz ca se face rabat de la calitate. Din contra, conditiile in care sunt pastrate si mentiute automobilele sunt impecabile.

Confortul si comoditatea, dar si siguranta pe care le ofera aceste masini au fost confirmate de cei care au beneficiat in trecut de serviciile de inchirieri RINO Rent a Car.

Persoanele care au nevoie de un mijloc de transport cu care sa se deplaseze eficient in Targu Mures si in imprejurimi pot face o rezervare pe site-ul www.rino-rent-a-car.ro.

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.