fbpx

Centrele de vaccinare anti-Covid se închid

Având în vedere scăderea constantă a numărului de persoane care se vaccinează la nivel național, Guvernul a stabilit, prin ordonanță de urgență, închiderea imediată a tuturor centrelor de vaccinare organizate în afara spitalelor, urmând ca de la 1 iulie vaccinarea anti-Covid să se realizeze doar prin cabinetele de medicină primară,  respectiv prin medicii de familie.  Executivul a mai stabilit că toate persoanele care s-au vaccinat cu schema completă până la data ordonanței vor beneficia de o alocație de hrană, în valoare totală de 100 lei, sub forma tichetelor de masă pe suport electronic.


Singurul centru de vaccinare din Târgu Mureș se află la Casa de Cultură “Mihai Eminescu” și este funcțional în următoarea perioadă!

Cei care doresc să se vaccineze pot apela la serviciile centrului,  zilnic, între orele 08:00 – 20:00  având la  dispoziție dozele de la Pfizer și Johnson&Johnson.

De asemenea, tot de la centrul de vaccinare “Mihai Eminescu”, persoanele vaccinate cu a doua doză începând din data de 03 septembrie 2021,  își pot ridica voucherele.

La Centrul Cultural “Mihai Eminescu” au fost efectuate anul trecut 55.227 de vaccinări, în timp ce la Centrul „Tudor Vladimirescu” au fost epuizate 54.070 de doze. La centrul de vaccinări „Casa de Oaspeți” au fost folosite 11.0677 doze de Astra Zeneca și 13.559 de doze de Johnson&Johnson.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/perspective/centrele-de-vaccinare-anti-covid-se-inchid-toate-persoanele-vaccinate-ar-urma-sa-primeasca-tichete-de-masa-unde-se-va-mai-face-vaccin-20673946

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW