Centrul urbei se va schimba!

Ediția din această săptămână, Punctul cu numărul 703, vă aduce un interviu cu tânăra arhitectă, câștigătoarea concursului ”My City Tîrgu Mureș”, despre modernizarea centrului. Detalii în paginile 5-6.

În opinia subsemnatei, prefăcătoria a atins cote maxime. Sub titlul ”Quo vadis, homine?” sunt câteva idei generate de referendumul de la sfârșitul săptămânii. Detalii în pagina 1.

Grupa preșcolarilor de la Grădinița nr. 6 din Tîrgu Mureș se prezintă cu un proiect inedit. Detalii și imagini în articolul semnat de Titi Dălălău, în pagina 2. Ca de obicei laureații Punctului Alb și ai Punctului Negru, în pagina 2.

Producătorul de cașcaval negru, Varga István din Cund, comuna Bahnea, vorbește despre Manufactura Brânzei  într-un interviu din pagina 3. Erată. ”Vacile din ferma de la Cund, iarna sunt hrănite și cu făină de porumb, o cantitate mică, dar atât!” Iar Târgul Cetății, după cum se știe se va ține în perioada 12-14 octombrie pe Bulevardul Cetății din Târgu Mureș! De la Luduș transmite Ioan A. Borgovan despre Sărbătoarea de ”aur” pentru pensionari, alături de știrile care pun Punctul pe i. Detalii în pagina 7.

Imola Grama transmite de la Reghin despre referendum, despre Ziua Gimnaziului ”Alexandru Ceușianu”, și despre „o călătorie” printre stele. Despre ce este vorba, aflați în pagina 8.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu, despre finaliștii la Campionatul Național de Dans al României, despre delegația în Franța a târnăvenenilor, încă o știre despre soarta podului peste Târnava Mică. Detalii în pagina 9.

Un amplu articol semnat de primarul Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean detaliază adevărul despre tarifele de salubritate din Sighișoara, în pagina 10.

Cei interesați de achiziționarea unor bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești în pagina 10.

Despre Ziua Educației în comuna Ibănești găsiți detalii în pagina 12, precum și anunțul despre Târgul de Cariere, ediția de toamnă, în 16 octombrie la Tîrgu Mureș.

Lectură plăcută!

EM

 

 

 

 

 

Comentează cu Facebook