Cercetașii mureșeni pregătesc a VII-a ediție a Festivalului Luminii!

 

 

A VII-a ediție a Festivalului Luminii de la Tîrgu-Mureș, se va desfășura sâmbătă, 19 mai 2018, ora 18:00 în Cetate. În organizarea cercetașilor mureșeni, festivalul este potrivit acestora „un spaţiu de manifestare artistică a tinerelor talente, o atmosferă creată timp de 2 ore, o idee, zeci de mii de lumânări”.

La el sunt așteptați să participe  copiii, tineri şi adulţi, voluntari de toate vârstele, membri ai Organizaţiei Naţionale „Cercetaşii României”. Marea majoritate a cercetaşilor implicaţi în desfăşurarea acestui eveniment sunt tineri sub 18 ani, organizaţi în echipe, pentru fiecare locaţie, sub îndrumarea şi coordonarea adulţilor, lideri în cadrul organizaţiei de voluntariat.

„Mii de gulguțe (cutiuțe origami cu lumânări) vor împânzi cetatea si vor așeza zâmbete calde pe feţele celor prezenţi dând naștere unor amintiri de neuitat! Te așteptăm să redescoperi alături de noi frumusețea lucrurilor mărunte, sâmbătă, 19 mai 2018, ora 18:00. Fiţi GATA ORICÂND ca şi cercetaşii!”, spun organizatorii pe pagina de socializare!

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.