Cercetaţi pentru furturi din biserici

furturi-biserici-sarmas

4 tineri, din Mureş şi Bistriţa-Năsăud, sunt cercetaţi de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, pentru comiterea unor furturi din lăcaşuri de cult, de pe raza localităţilor Sărmaşu şi Sărmăşel. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 6.500 de lei.

La data de 3 noiembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din Sărmaşu, au identificat 4 tineri, cu vârste între 17 şi 20 de ani, domiciliaţi în judeţele Mureş şi Bistriţa Năsăud, care sunt bănuiţi de comiterea a două furturi din bisericile ortodoxe, situate în oraşul Sărmaşu şi satul Sărmăşel.

În fapt, în cursul lunii octombrie a.c., cei 4 tineri ar fi sustras din lăcaşurile de cult aparatură electronică în valoare de 6.500 lei, respectiv sistemul audio format din boxe, amplificator şi microfon, cu cablurile aferente.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că persoanele în cauză sunt în stare de arest preventiv, pentru o faptă de tâlhărie comisă pe raza comunei Sînmihaiu de Cîmpie, judeţul Bistriţa Năsăud.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.