Cercetați pentru furturi din societăți comerciale

tigari-pr

5 tineri, din judeţul Mureş, au fost prinşi în flagrant de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în timp ce aveau asupra lor bunuri în valoare de peste 5.500 de lei, provenite dintr-un furt, comis pe raza judeţului Cluj.

La data de 29 octombrie 2016, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş, au prins în flagrant 5 tineri, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt, din diferite societăţi comerciale, de pe raza judeţelor Mureş şi Cluj.

În fapt, cei 5 tineri, cu vârste cuprinse între 24 şi 30 de ani, toţi din Tîrgu Mureş, au fost prinşi în flagrant, în localitatea Iernut, având asupra lor bunuri susceptibile a fi provenite dintr-un furt, comis pe raza comunei Luna, judeţul Cluj.

Cu ocazia controlului efectuat de poliţişti, în autoturismul persoanelor în cauză, s-au găsit aproximativ 350 de pachete de ţigări, pe care aceştia nu le puteau justifica.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că la două dintre spargerile comise, ar mai fi participat un bărbat, de 33 de ani, din Tîrgu Mureş, care din data de 24 octombrie a.c., a fost încarcerat la Penitenciarul Tîrgu Mureş, având emis pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat pentru furt.

În urma investigaţiilor desfăşurate, s-a stabilit că doar în cursul lunii octombrie 2016, persoanele cercetate de poliţişti, ar fi comis 5 furturi, din diferite societăţi comerciale din ţară, fiind creat un prejudiciu de peste 30.000 de lei.

La data de 30 octombrie 2016, toate cele 5 persoane au fost reţinute, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările au fost desfăşurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Sovata şi a Serviciului de Operaţiuni Speciale Tîrgu Mureş şi Cluj Napoca.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.