Cercetători de prestigiu din zece țări dezbat nutriția sportivă, la Tîrgu Mureș

Disciplina Științele Motricității a Facultății de Medicină din cadrul UMF Tîrgu Mureș, în parteneriat cu Asociația Română de Nutriție și Dietetică (ARoND), desfășoară, în perioada 3 – 4 noiembrie, ediția cu numărul trei a Conferinței cu participare internațională „Cercetări transdisciplinare în fiziokinetoterapie, activități fizice și nutriție sportivă”.

La această ediție participă, printre alții, un grup numeros de cadre didactice și cercetători de la GAZ UNIVERSITY din Ankara, Turcia, devenind astfel, un autentic partener al manifestării.

Comitetul științific al conferinței este format din 84 de cadre didactice universitare și cercetători de prestigiu ai domeniilor vizate, din nu mai puțin de zece țări, pe lângă cei din România, astfel: Africa de Sud, Bulgaria, Croația, Italia, Republica Moldova, Serbia, Statele Unite ale Americii, Taiwan, Turcia și Ucraina.

Conferința se desfășoară la Hotelul „Imperial” din Tîrgu Mureș. Deschiderea festivă are loc azi 3 noiembrie, ora 09.00.

Sesiunile de prezentări se desfășoară în cele două zile, între orele 9.00 și 19.00.

Pe lângă participanții înscriși la conferință (cadre didactice universitare, cercetători și studenți), sunt invitați profesioniști și specialiști ai domeniilor abordate: fiziokinetoterapie, educație fizică și sport, respectiv, nutriție sportivă.

 

 

Compartimentul Relații Publice UMF

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.