Chestionar online despre relansarea economică în județul Mureș

Consiliul Județean Mureș lansează un chestionar online pentru a evalua dificultățile, pierderile și propunerile de relansare economică a comunității de afaceri din județul Mureș ca urmare a epidemiei de coronavirus.

Prin intermediul acestui chestionar, care a fost întocmit în cooperare cu antreprenori și organizații profesionale, dorim să cartografiem modul în care epidemia a afectat diferitele sectoare economice din județul Mureș, ce măsuri au luat companiile privind angajații lor ca urmare a restricțiilor impuse și ce măsuri vor să introducă în perioada următoare.

Potrivit lui Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, una dintre cele mai importante sarcini în lunile următoare este evaluarea factorilor care afectează economia, atât la nivel local, cât și național, întrucât epidemia de coronavirus a pus antreprenorii într-o poziție dificilă și criza va avea consecințe foarte grave.

Răspunsurile la chestionar vor fi analizate și cu ajutorul experților, vor fi formulate propuneri concrete cu privire la ce măsuri și programe pot fi utilizate pentru a ajuta antreprenorii la nivel local, județean și național.

Analiza finalizată și propunerile formulate vor fi transmise de Consiliul Județean administrațiilor locale, dar și Guvernului și Parlamentului.

Chestionarul este trimis de Consiliul Județean Mureș către mii de întreprinderi mici, mijlocii și individuale din județul Mureș, dar poate fi găsit și pe site-ul web al instituției, deci poate fi completat și de către cei care nu au primit chestionarul prin e-mail. Termenul limită pentru completarea chestionarului este 31 mai 2020.

Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Mureş

Comentează cu Facebook