Chirurg trimis în judecată pentru mită

curtea de apel targu muresParchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă, că a dispus trimiterea în judecată a medicului chirurg Boţianu Alexandru Mihail, pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi primirea de foloase necuvenite.

‘Din probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a rezultat faptul că, în perioada martie – iunie 2012, inculpatul, în calitate de medic curant, a solicitat şi primit de la aparţinătorii a două victime anterior efectuării intervenţiilor chirurgicale asupra acestora din urmă, sumele de 500 de euro şi, respectiv, 200 de euro’, se arată în comunicatul semnat de procurorul Angela Barbu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş.

Potrivit documentului, din probatoriul administrat, a mai rezultat faptul că, în cursul lunii aprilie 2012, inculpatul, în calitate de medic curant, a primit de la aparţinătorii unei victime, după efectuarea intervenţiei chirurgicale asupra acesteia din urmă, sumele de 300 de euro şi, respectiv, 1.000 de lei. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Mureş.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

0 Comentarii

  1. ciudata faza. din simplul motiv ca stiu destul de multe cazuri cand batranu a dat bani de la el din buzunar pentru pacienti si era cam singurul care lua pe oricine pe sectie no metter what. mie nu-mi miroase bine faza asta… mai ales ca nu pretindea niciodata bani inainte sau ceva cum fac multi din oras….

  2. Era de asteptat un asemena eveniment avand in vedere comportamentul medicului respectiv. Din cate am auzit mai are si alte condamnari penale si este certat cu legea. Am auzit numai lucruri urate despre el. Pacat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.