Chițoiu la Mureș: PNL vioara întâi în USL la prezidențiale

Screen Shot 2013-05-10 at 6.50.24 PMVicepreşedintele executiv liberal, Daniel Chiţoiu, ministrul Economiei şi Mediului de Afaceri, a declarat vineri, în cadrul Conferinţei Judeţene a PNL Mureş, că Partidul Naţional Liberal trebuie să fie în măsură să candideze singur în alegerile europarlamentare, iar la alegerile prezidenţiale din 2014 să fie vioara întâi în cadrul Uniunii Social Liberale.

‘PNL trebuie să fie în măsură ca forţă politică singură să candideze în alegerile europarlamentare, dar şi la prezidenţiale să fie vioara întâi în cadrul USL. Trebuie să avem în vedere că reprezentantul PNL este cel care candidează la Preşedinţia României, de aceea organizaţiile noastre trebuie să fie forţa principală în alegeri, atât la europarlamentare, cât şi al alegerile prezidenţiale. Am convingerea că PNL Mureş şi sper ca prietenul meu politic Ciprian Dobre să conducă filiala cu un rezultat foarte bun şi să contribuie atât la victoria în alegerile europarlamentare, cât şi alegerile prezidenţiale de anul viitor’, a spus Chiţoiu.

Acesta a dat asigurări că USL va rămâne unită până în 2016, având încă un obiectiv major de îndeplinit. ‘Vă spun că USL nu se destramă până în 2016. USL, când a fost constituită la începutul anului 2011, a fost constituită cu trei obiective majore: în primul rând, dărâmarea Guvernului Boc, în al doilea rând, ajungerea USL la guvernare prin prim-ministrul Ponta, preşedintele PSD, şi al treilea obiectiv major ca preşedintele PNL, Crin Antonescu, să fie preşedintele României, primul preşedinte liberal al României, susţinut de USL’, a menţionat Daniel Chiţoiu.

Politicianul a spus că primele două obiective majore au fost îndeplinite şi că urmează al treilea obiectiv major care trebuie realizat la sfârşitul anului 2014, dar trebuie ţinut cont că până în noiembrie 2014 mai este un moment electoral, alegerile europarlamentare.

La Conferinţa Judeţeană a PNL Mureş participă Daniel Chiţoiu, vicepremier şi ministru al Economiei, Relu Fenechiu, ministru al Transporturilor, Teodor Atanasiu, fost ministru al Apărării, Radu Roman, secretar executiv al PNL, deputatul PP-DD Cristian Sefer şi alţii.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.