Cine este în afara legii?

La această întrebare caută răspunsul Titi Dălău în opinia sa în această ediție cu numărul 669 a săptămânalului PUNCTUL. Detalii în pagina 1.

Despre ”Epopeea lemnului de foc în județul Mureș”, un județ cu cel mai ieftin lemn de foc din țară, dar cu probleme, găsiți detalii semnate de Vasile Dancea în paginile 4 și 5.

Tot în pagina 4 găsiți știri despre Spitalul Clinic de Urgență Tîrgu Mureș și despre manifestația din fața Prefecturii din Tîrgu Mureș pentru Salvarea Aeroportului ”Transilvania”.

Cel mai frumos palat baroc din orașul nostru este ocrotit de elevii clasei a X-a B de la Liceul Bolyai. Despre ce este vorba aflați din articolul subsemnatei cu detalii în în paginile 2 și 3.
Tot în pagina 2 pe lângă știrile urbei aflați și cine sunt laureații din această săptămână cu PUNCTUL ALB respectiv cu PUNCTUL NEGRU.

Paginile de sport anunță victoria echipei BCMureș! Tot aici aflați despre căștigătoarea Cupei Europe Top 16 la tenis de masă, despre Campionatul Național de Dans Sportiv – Cupa Mureșul ajuns la cea de- a doua ediție, dar și despre șansele echipei de fotbal ASA Tîrgu Mureș de a merge mai departe! Detalii în paginile 6 și 7.

Despre hornarii reghineni autorizați, membri ai Asociației Hornarilor, Constructorilor de Coșuri de Fum și Șeminee (ASFOCH) din România puteți citi un amplu reportaj semnat de Imola Grama în pagina 8.

Ioan A. Borgovan transmite de la Luduș: știrile care pun punctul pe i , despre centrul urbei și despre prof. Cosmin Botezan. Detalii în pagina 9.

De la Sighișoara avem știri despre pregătirile pentru cel de al XXXIX – lea Târg al Turismului, pregătiri pentru semifinala Selecției Naționale Eurovision, despre soarta zidului de incintă a cetății și despre amenajarea curții interioare a Școlii Gimnaziale ”Miron Neagu”, dar și despre reparații la locuințele ANL. Detalii în pagina 10.

De la Mircea Barbu din Târnăveni aflați despre indicatoarele bilingve, despre polițistul anului 2017 și despre podul din localitate, ce ar putea deveni podul îndrăgostiților. Detalii în pagina 11.

Cei interesați de bunuri scoase la licitație de executorii judecătorești au la dispoziție anunțurile din pagina 11.

În pagina 12 puteți citi despre o premieră în România, în domeniul sănătății. Despre ce este vorba aflați din articol.

Acestea fiind scrise, vă urez
Lectură plăcută!
EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.