City’us a rezistat doar în prima repriză

city

City’us a pierdut categoric și a doua partidă din UEFA Futsal Cup, Elite Round, 1-16 în fața celor de la Sporting Lisabona. Așa cum era de așteptat, după rezultatele din prima zi, gazdele au declanșat un adevărat iureș asupra porții noastre. Din nefericire, campioana României a abordat jocul în doar 10 jucători, dintre care 3 portari, Covaci fiind suspendat, iar Togan și Csala accidentați.

La fel ca în prima zi, repriza I a fost una bună pentru echipa noastră, gazdele conducând doar cu 3-0, în condițiile în care și City’us a avut câteva bune ocazii de gol. Din păcate, efortul extrem din prima parte s-a resimțit în repriza secundă și, tîrgumureșenii nu au mai putut face față atacurilor celor de la Sporting. Cele 8 goluri primite în primele 10 minute ale reprizei au venit în mod normal, gazdele exercitând un presing fantastic în preajma careului nostru.

Rămânem cu golul înscris de Mimi Stoica, în minutul 33, cu un șut perfect peste portarul advers, ieșit din poartă.

Un rezultat dureros pentru City’us, dar care nu poate fi înțeles decât de cei care știu futsal și sunt aproape de echipa noastră. Măcinată de probleme și de absențe notabile, echipa a căzut în ambele jocuri în partea a doua, demonstrând în primele minute că se poate bate de la egal la egal cu astfel de giganți ai futsal-ului, precum Dynamo Moscova și Sporting Lisabona.

Duminică, de la ora 16.30 (ora României), ultimul meci pentru City’us în ediția din acest an a UEFA Futsal Cup. Adversară, Gyori ETO, o formație experimentată cu numeroși stranieri, spanioli și brazilieni, precum Moura, Juanra (trecut pe la Inter Movistar), Alex, Leandrinho sau Jaison. Sperăm într-un meci mult mai bun și, de ce nu, un succes.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.