City’us aproape de a șasea finală în Cupă

city'usCity’us Tîrgu-Mureș este cu un picior în finala Cupei României la futsal, ediția 2012/2013, după victoria cu 7-3 de pe teren propriu, cu Spicom Sf. Gheorghe. Așa cum era de așteptat, partida din Sala Sporturilor a fost una de luptă, tîrgumureșenii dorind să-și asigure un retur cât mai liniștit. După câteva minute de tatonare, gazdele punctează de 3 ori și se părea că repriza secundă va fi mult mai ușoară.

Oaspeții de la Spicom încep însă mai bine partea a doua, profită de două greșeli în defensiva celor de la City’us și se apropie la un singur gol. Campionii își revin destul de repede și înscriu prin Csoma Alpar și Covaci. La 2-5, antrenorul oaspeților scoate portarul de pe teren și forțează reducerea diferenței de pe tabelă. Golul lui Csoma Ferenc părea că va relansa partida, mai mult, oaspeții solicitând și o lovitură de penalitate de la 6 metri.

Golul lui Gherman, din jumătatea proprie și reușita lui Covaci stabilesc însă scorul final, 7-3 pentru City’us. Iată evoluția scorului și marcatorii golurilor: 1-0 Gherman (9), 2-0 C. Matei (10), 3-0 Mimi Stoica (15), 3-1 Mihaly (24), 3-2 Paul (25), 4-2 Csoma Alpar (26), 5-2 Covaci (27), 5-3 Csoma Ferenc (31), 6-3 Gherman (35) și 7-3 Covaci (36). City’us a început partida cu: Iancu – C. Matei, Ignat, Gherman și Covaci. Pe parcursul jocului au mai evoluat Daniel, Mimi Stoica, Nicușan și Csoma Alpar.

Partida retur va avea loc la Sf. Gheorghe miercuri, 15 mai, de la ora 18.30, în transmisiune directă pe DigiSport 2. În cazul calificării în finală, pentru City’us ar fi cea de-a 6-a prezență consecutivă în ultimul act al Cupei României, tîrgumureșenii fiind câștigătorii ultimelor 5 trofee. În cealaltă semifinală, în primul joc, disputat tot astăzi, CSMS Iași a învins pe Clujana Cluj-Napoca cu 5-2.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.