City’us s-a calificat în Elite Round

futsal City’usCity’us Tîrgu-Mureș s-a calificat pentru a 3-a oară între primele 16 echipe ale continentului, după egalul obținut în ultimul joc al turneului de la Tîrgu-Mureș, 3-3 cu Araz Naxcivan.

După victoria celor de la Chatelineau (7-1 cu Athina), campioana României avea nevoie de un punct pentru a obține biletele pentru Elite Round. Partida cu azerii de la Araz a fost una tensionată, cu numeroase faze de poartă. Araz a deschis scorul în minutul 11, prin Fabiano, avantaj dublat de reușita de senzație a lui Borisov, din minutul 15, șut la vinclu, fără preluare, în urma unui corner. La fel ca și în primele două meciuri, City’us a revenit de la un deficit de două goluri și a avut 5 minute senzaționale. Daniel Raymond în minutul 16, Cosmin Gherman, în minutul 17, din penalty și Mimi Stoica, în minutul 20, cu un șut deviat, au întors scorul la un neașteptat 3-2 pentru tîrgumureșeni.

Araz a egalat în minutul 22, prin Davi Ribeiro, iar restul reprizei ambele echipe au preferat un joc de posesie, mulțumite de rezultat. Azerii nu au riscat, deoarece o victorie a celor de la City’us i-ar fi dus pe poziția a doua, cu un traseu mult mai greu în Elite Round.
Rezultat final, Araz Naxcivan – City’us Tîrgu-Mureș 3-3 și campioana României ajunge din nou în primele 16 echipe ale continentului, alături de nume ca: Barcelona, Dinamo Moscova, Kairat Alma Ata (deținătoarea trofeului), Sporting Lisabona, Gyor sau Ekonomac Kragujevac.

Elite Round se va disputa sub formatul a 4 grupe de câte 4 echipe, în perioada 19-24 noiembrie. Tragerea la sorți va avea loc în perioada următoare, la sediul UEFA.
În celălalt joc al grupei, belgienii de la Chatelineau au învins pe Athina 90, cu 7-1.

Clasament final:

1. Araz Naxcivan 3 2 1 0 11- 5 7

2. City’us 2 1 2 0 16-15 5

3. Chatelineau 2 1 1 1 14-10 4

4. Athina 90 2 0 0 3 8-19 0

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.