CL și niște locuințe de serviciu

primaria reghinMembrii Consiliului Local Municipal Reghin s-au întâlnit săptămâna trecută în şedinţa ordinară a lunii octombrie. Ordinea de zi a dezbaterilor a avut 16 puncte, printre acestea regăsindu-se și două Proiecte de hotărâre menite să aducă modificări în regulamentului de organizare şi funcţionare a două servicii importante din cadrul Primăriei: Serviciului Public de Asistenţă Socială și Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei Reghin.

Cei 19 aleși ai reghinenilor și-au exprimat opțiunea și asupra înfiinţării liniei de gardă în specialitatea medicină de urgenţă din cadrul Spitalului Municipal „Dr. Eugen Nicoară”, dar și asupra rectificării înscrisurilor din inventarului bunurilor care aparţin domeniului public din cadrul Stadionului Avântul.

Locuințe de serviciu

Aprobarea unuia dintre proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi a adus bucurie câtorva dascăli, funcționari publici și medici din oraș. Este vorba despre transmiterea în administrare a unor apartamente cu destinaţie locuinţe de serviciu, din blocul situat în municipiul Reghin, B-dul Unirii nr. 57. Altfel spus, alte 12 locuințe din blocul nou, situat în Unirii, au devenit apartamente de serviciu. În consecință, la această dată, în clădirea respectivă sunt 39 de locuințe de serviciu. O parte dintre acestea vor fi date în administrarea instituțiilor în care lucrează ocupanții lor, iar altele vor rămâne în administrarea Primăriei deoarece au fost distribuite angajaților proprii.
Două dintre apartamentele alocate în cadrul ședinței lunii octombrie au ajuns în administrarea Grupului Școlar ,,Ioan Bojor”, unul la Gimnaziul de Stat ,,Augustin Maior”, alte trei apartamente vor fi administrate de tot atâtea grădinițe din oraș (câte unul la fiecare unitate) și una dintre locuințe va fi ocupată de un angajat al Serviciului de Ambulanță.

Alte priorități

Printre cele 16 puncte ale ședinței de Consiliu de la Reghin s-a aflat și rectificarea Bugetului General al Primăriei municipiului Reghin pe anul 2012, mandatarea consilierului Mihai Pădurean, ca reprezentant al municipiului Reghin în Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor SC Compania Aquaserv SA Tîrgu-Mureş, din data de 14 noiembrie, susţinerea participării unui elev de la Gimnaziul „Alexandru Ceuşianu” din Reghin, la Campionatul Mondial de şah din Slovenia, în perioada 5 -20 noiembrie, precum și analizarea unei adrese de la Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor privind adăposturile de câini şi modalităţile de eficientizare a gestionării câinilor.

Emeșe Ardelean

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.