Clubul Interact Tîrgu Mureș, marca Rotary, recrutează membri noi. Leadership și comunicare în rândul tinerilor

Între 16 și 17 noiembrie, Interact Club Tîrgu Mureș Maris recrutează! Evenimentul se va desfășura la Liceul Unirea din Tîrgu Mureș, de la ora 16 (până a doua zi de la ora 19) și este un eveniment marca Rotary Tîrgu Mureș care invită elevii târgumureșenii să facă parte din clubul Interact.

„Rotary Club Tîrgu Mureș Maris te invită să faci parte din clubul nostru Interact! Ne dorim alături de noi tineri entuziaști, energici, dornici de a se implica activ în viața comunității, dornici să învețe lucruri noi, să se dezvolte atât personal, cât și profesional!”, se arată pe pagina de socializare Rotary Tîrgu Mureș.

Ce este Interact?!

Interact are ca scop promovarea valorilor nonformale în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 12-18 ani. Este o organizație non-guvernamentală, non-profit, axată pe beneficiile directe și indirecte ale lucrului în echipă.

De asemenea, Interact este în stransă legătură cu Clubul Rotary de care este sponsorizat, și sub a cărui îndrumare se află, asumându-și același reper în ceea ce privește scopul în societate și anume „Service above Self”/ „A servi mai presus de sine”.

„Interact” înseamnă „International Action”. În acest sens, toate activitățile și proiectele desfășurate au ca scop promovarea valorilor de leadership și comunicare în rândul tinerilor, toate dobândite în cadrul unor proiecte cu cauze caritabile.

C.V.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.