Combinații vestimentare imposibile, haine colorate și accesorii ciudate, în Tîrgu Mureș, la Kitch Party

Vineri, 15 septembrie, de la ora 21, în localul The Bunker, strada Sinaia, nr. 3 se va desfășura un Kitsch Party, un party tematic cu muzică bună la care în loc de “Salut! Ce mai faci?”, îți saluți prietenii cu “Eşti cel mai adevărat!”.

Dress Code: Combinații vestimentare imposibile, haine cât mai colorate, sclipici și accesorii cât mai ciudate.

Iată o scurtă prezentare a evenimentului organizat de Școala de Valori Mureș „Ai o grămadă de haine în dulap pe care nu le mai porți sau sunt out of the trend? Sau chiar ai haine pe care le consideri kitschioase?  Muzica balcanică sau muzică proastă, bling bling-uri, haine contrafăcute, prost asortate şi distractie cât cuprinde – cam aşa ar suna descrierea unui kitsch party”.

Prețul intrării este de 15 de lei (include 5 lei consumație), acestea se vor putea procura in avans de la: Pop Carina – 0741.655.177; Ana Camarasan – 0722.699.299. Biletele nu se pot cumpăra la fața locului. Limita de vârstă – 16 ani

*Kitsch Party este un eveniment privat, destinat participanților și foștilor participanți a proiectelor Școala de Valori și a proiectului GROW.

Cristina Vancea, sursa Kitsch Party by Școala de Valori Mures

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Daca e eveniment privat de ce i se face asa de multa reclama? Ce sens are sa stim dress codeul si detalii despre pretul biletului?
    Nu tineti legatura cu foștilor participanți a proiectelor Școala de Valori astfel incat sa ii contactati in privat?
    Din cate inteleg, cea mai mare realizare a organizatiei respective e un party pe care il organizeaza, pt ca in rest nu am mai auzit de ei pana acum…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.