Com’On România, ia cuvântul! Consultări adresate tinerilor, în Tîrgu Mureș și Reghin

Grupul PONT și Fundația Comunitară Mureș organizează consultări pentru tinerii între 14 și 29 de ani, într-un format inovativ sub titlul comun de Com’ON Café în Tîrgu Mureș și Reghin.

Scopul evenimentelor este ca tinerii să aibă oportunitatea de a formula idei despre orașul lor, să comunice lipsurile, ce le deranjează, ce ar schimba; și să-și discute aceste idei cu alți tineri, să dezbată aceste subiecte.

Com’ON Café este construit pe metoda World Café. Discuțiile se poartă, după o scurtă introducere, în două blocuri de câte 30 de minute, în grupuri de cinci persoane. După primele 30 de minute participanții schimbă locuri, iar o persoană din fiecare grup rămâne pe loc, sintetizează nou-veniților ce s-a discutat până atunci, apoi discuțiile continuă pentru încă 30 de minute. Între timp, voluntarii denumiți harvesteri adună informații din discuții pe care le și afișează. După discuțiile în grup, oricine are posibilitatea de a-și împărtăși gândurile public.

Ideile vor fi colectate și publicate de către organizatori, și vor fi transmise și primăriilor și altor factori de decizii.

Datele evenimentelor Com’ON Café:

Reghin
7 noiembrie, ora 17
Casa de Cultură a Tineretului, strada Republicii nr. 2.
https://www.facebook.com/events/276866929488860

Formular de înscriere: https://goo.gl/NJex2a

Tîrgu Mureș
8 noiembrie, ora 17
Plaza Hotel, Piața Trandafirilor nr. 46-47.
https://www.facebook.com/events/124527154903776

Formular de înscriere: https://goo.gl/rXsD38

Evenimentele fac parte dintr-un șir de consultări în mai multe orașe românești și se desfășoară în cadrul proiectului Com’On România, susținut de programul Erasmus+ prin Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.