Concert tribut Abba, la final de martie

abba tributeCu ocazia zilei de paste Centrul Cultural Reduta Brasov in colaborare cu Ansamblul Artistic Muresul vă oferă un cadou muzical şi vă invită pe data de 31 martie ora 19:00 la un spectacol incendiar – Tribut ABBA .

Premiera tanărului regizor brasovean, LUCIAN Costache, este una cu adevărat spectaculoasă şi spune totul despre aceasta numai prin simpla rostire a numelui. Un mega show cu peste 20 de hituri ale legendarei trupe ABBA vor rasuna pe 31 Martie, unde grupul tribut ABBA va purta spectatorii inapoi in timp, in epoca in care muzica ştia si putea sa spună totul. Publicul se va bucura de o euforie a melodiilor celebrei trupe în interpretarea celor patru solişti vocali: Anamaria Nicoară, Ovidiu Lăzăroiu, Oana Panazan, Adrian Pleşcau şi a spectacolului coregrafic susţinut de cei 10 dansatori profesionişti sub îndrumarea coregrafului Ana Maria Costache. Un spectacol exceptional de scenografie, lumini şi efecte spectaculoase, 4 solisti vocali de calibru şi 10 dansatori infocaţi vor incalzi sufletele celor prezenţi şi-i va ridica cu siguranţă in picioare pe ritmurile arhicunoscute pe care a dansat intreg mapamondul, un regal care trebuie vazut şi trait la maxim, plin de un entuziasm molipsitor.

De la ora 19.00 vor urma 90 de minute in care membri trupei tribut – ABBA vor reproduce fidel muzica legendarului grup, readucand publicul in euforia anilor disco. Pretul unui bilet este de 20 Ron si acestea se gasesc la sediul Ansamblul Artistic Muresul. Pentru informatii si rezervari la tel. 0746540292

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.