Concert caritabil Vizi Imre, diseară la Palatul Culturii

vizi imre vocea romanieiVizi Imre, finalistul show-ului TV Vocea României, va susține în seara aceasta un concert caritabil la sala mare a Palatului Culturii, care va începe la ora 19:00. Evenimentul își propune să strângă cât mai multe fonduri destinate îngrijirii copiiilor bolnavi de cancer. Despre drumul de la idee la materializare, Vizi ne-a declarat astăzi următoarele:

Am primit pe Facebook un mesaj de la reprezentanții unei fundații care se ocupă de copiii bolnavi de cancer. În prima fază atât am înțeles: „ajutați copiii bolnavi de cancer”. Rapid m-am mobilizat și am vorbit cu băieții cu care cânt și am zis „hai să facem o cântare pentru copiii ăștia”. Ei m-au căutat, eu am acceptat, iar de acolo a luat totul o anvergură la care nu mă așteptam.

Biletele deja s-au pus în vânzare la casa de bilete a Palatului Culturii și, în măsura locurilor disponibile, se vor putea achiziționa și imediat înainte de concert. Pentru spectatorii din această seară, Vizi Imre a transmis de asemenea și un scurt mesaj:

Eu le mulțumesc celor care vor veni și le spun să nu uite pentru ce vin, pentru că de fapt nu vin pentru mine, pentru concert, ci pentru gestul pe care-l fac. Așadar să nu uite că în rolul principal sunt copiii.

C.H.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.