Concurs Național de Dans la Târgu Mureș

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Mureș (CJRAE) împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș organizează joi, 6 aprilie 2017, ora 11, în Sala festivă a Liceulul Tehnologic „C-tin Brâncuși” Tg.-Mureș ( str. Dr. Victor Babeș nr. 11) Concursul Național de Dans „ÎMPREUNĂ PENTRU VIITOR”, secțiunea dans tradițional și dans modern , etapa judeţeană din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară – ediția 2017. În acest sens, sunteți invitați să asistați la o lecţie a solidarităţii şi voluntariatului, pe care ne-o vor oferi echipajele înscrise în concursul „Împreună pentru viitor”. Echipajele sunt alcătuite din elevi cu cerinţe educaţionale speciale şi elevi voluntari. În spatele fiecărui dans se află multe ore de pregătire şi eforturi depuse de copiii, dar şi de profesorii îndrumători.
Nota specifică a acestei competiţii este dată de faptul că fiecare echipă este formată – în mod egal – din elevi voluntari proveniţi din unităţi de învăţământ care derulează parteneriate în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC) şi elevi beneficiari, cu cerinţe educative speciale.
De asemenea , concursul este un regal de prietenie, de curaj, o lecţie de viaţă, întrucât oferă oportunităţi şi şanse egale tuturor copiilor: beneficiarii direcţi fiind copii cu dizabilităţi, copii cu dificultăţi de învăţare şi adaptare şcolară şi socială, copiii, tinerii şi adulţii din categorii vulnerabile – iar ca beneficiari indirecţi, voluntarii, comunitatea, societatea.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.