fbpx

Conferință internațională a polițiștilor la Târgu Mureș

Asociația Internațională a Polițiștilor Mureș are deosebita plăcere de a fi gazda mai multor delegații străine.

În perioada 19 – 22 septembrie a.c., la Târgu Mureș, are loc o conferință internațională organizată de I.P.A. România și I.P.A. Regiunea Mureș, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Mureș și Consiliul Județean Mureș.

Peste 30 de membri I.P.A. din Austria, Bulgaria, Ungaria, Macedonia de Nord, Grecia, Polonia, Moldova, Spania, Canada, dar și din România vor fi prezenți la acest eveniment.

Pe parcursul a 3 zile, în cadrul evenimentului, vor fi abordate subiecte legate de tânăra generație în fața provocărilor lumii moderne, respectiv efectele consumului de droguri în rândul tinerilor, buyllingul și violența în școli.

Elevii și cadre didactice din municipiul Târgu Mureș vor fi prezenți la această conferință pentru a afla modul de combatere și prevenire a acestor fapte în sistemul de învățământ din alte țări.

De asemenea, va fi vizitat un liceu din municipiul Sighișoara, unde, atât cu elevii, cât și cu profesorii, vor fi purtate discuții libere cu privire la viziunile și propunerile lor asupra drogurilor, alcoolului, violenței în școli și prevenirii lor.

Totodată această întrunire, va avea și o latură cultural – artistică, ce constă în prezentarea municipiului Sighișoara și a municipiului Târgu Mureș, localitate unde vor vizita Palatului Culturii și Cetatea Medievală.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW