Consecințele protestului din Tîrnăveni. Examenele auto programate abia în martie … tot la Tîrgu Mureș

Protestul școlilor de șoferi din Târnăveni a avut ecouri în toată țara, prin ineditul situației în care s-au aflat cursanții, nevoiți după mai bine de 40 de ani să dea examenul la Tîrgu Mureș. În jur de 100 de persoane, angajaţi ai celor cinci şcoli de şoferi şi candidaţi, au protestat joi 11 ianuarie, împotriva deciziei de desfiinţare a centrului de susţinere a probei practice la examenul de obţinere a permisului auto şi mutarea acestuia la Târgu Mureş.

Prefectul judeţului Mureş, Lucian Goga, a declarat joi 11 ianuarie, pentru AGERPRES, că în urma protestelor declanşate de şcolile de şoferi din Târnăveni, împotriva deciziei de desfiinţare a centrelor de susţinere a probei practice la examenul de obţinere a permisului auto şi mutarea acestora la Târgu Mureş, a făcut demersuri pentru revenirea la situaţia iniţială.

De la declarații la fapte concrete însă este cale lungă se pare. Cursanții care au lipsit săptămâna trecută de la examinare, au fost programați abia în luna martie, marți 13 martie fiind următorul examen pentru cei din Tîrnăveni.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.