Consilierul POL Mark Christian Hermann se retrage din Consiliu Local. Următorul pe listă este Cătălin Hegheș!


În ședința de Consiliu Local din data de 22 martie, la sfârșitul ședinței, consilierul local Mark Christian Hermann și-a anunțat retragerea din Consiliu Local, motivele care au stat la baza acestei decizii sunt, așa cum a declarat,  unilaterale și se referă la semnara unui contract care îi va solicita plecarea din țară pe o perioadă mai lungă:
„… Am vorbit acum două ședințe de deschiderea unei șampanii. Vreau sa vă spun doar atât, când POL a fost înființat ca prima mișcare pornită de la firul ierbii, una dintre premisele noastre a fost ca oamenii să participe într-un număr cât mai mare la deciziile urbei. Asta s-a referit inclusiv la membrii noștri care ne-am înhămat împreună pentru un proiect comun. La vremea respectivă s-a dus o discuție de principiu prin care consilierii locali să se înlocuiască prin rotație, astfel încât să asigure o reprezentativitate cât mai mare prin implicarea cât mai multor oameni și pentru a se lua niște decizii bune și corecte în favoarea comunității. Pe latura vieții mele profesionale urmează să semnez un contract care îmi va solicita plecarea din țară pe o perioadă mai lungă. Neputând să mai aloc atât de mult timp problemelor din CL și problemelor orașului cât am alocat în ultimii doi ani, mi se pare corect să vină cineva care poate să aloce mai mult timp în viitor decât voi putea aloca eu. Activitatea de ales local pentru mine în cei doi ani de zile a fost o experiență. Sincer vorbind, ar fi fost multe lucruri pe care nu aș fi dorit să le trăiesc, am avut și experiențe bune, am avut și experiențe proaste, am simțit pe pielea mea ce înseamnă tirania unei majorități, ce înseamnă când nu te lasă cineva să dezbați, să vorbești, să propui, doar pentru a lua niște decizii bune, juste corecte și echitabile, pentru târgumureșeni. Pe această cale, stimați colegi, aș dori să vă anunț astăzi, despre decizia mea, unilaterală, fără a fi fost influențat de nimeni, de a mă retrage din Consiliul Local, și de a lăsa loc următorului candidat de pe lista oamenilor liberi. Mult succes în continuare în activitatea voastră”.
Următorul pe listă este Cătălin Hegheș, directorul executiv al AMPER, dar care printr-o postare din seara zilei de 22 martie a anuțat: „La vremea alegerilor locale din 2016, contextul era diferit – acum nu îmi mai permit luxul de a merge în consiliul local. În caz că avea cineva problema asta în gând”.

Săptămânalul Punctul îi dorește consilierului Mark Christian Hermann mult succes în continuare.

C.V.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.