Consultații dermatologice gratuite în cadrul campaniei EuroMelanoma

Locuitorii județului Mureș pot beneficia pe tot parcursul lunii iunie de consultații dermatologice gratuite în cadrul campaniei EuroMelanoma, inițiată de Societatea Română de Dermatologie, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș și Spitalul Clinic Județean Mureș

Campania a debutat la începutul lunii mai și s-a bucurat de succes în rândul populației județului, peste 200 de pacienți adresându-se medicilor.

Consultațiile de specialitate de depistare precoce a cancerului de piele și monitorizare a leziunilor tumorale benigne cutanate se derulează fără programare după următorul program: la Clinica de Dermatologie, str. Gheorghe Doja, nr. 12, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 12.00; la Cabinetul de Dermatologie din cadrul Ambulatorului Spitalului Clinic Județean Mureș (Poli II), de luni până vineri, în intervalele orare 12.00 – 13.00 și 14.00 – 15.00.

În cadrul consultațiilor, se va efectua examenul clinic și dermatoscopic al leziunilor tumorale benigne (alunițe) și a celor suspecte de transformare malignă (cancer).

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.