Contestaţii la CNSC pentru licitaţia de autobuze

Conform portalului CNSC ( Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor), doua societati comerciale, BMC Truck & Bus SA şi Otokar Europe filiala Bucureşti SRL, dintre cele descalificate la licitaţia pentru achiziţionarea de autobuze la Târgu Mureş, au inregistrat contestatiile impotriva Primariei Targu Mures. Vom urmari subiectul si va vom tine la curent cu solutionarea spetei.

Va reamintim ca în urma unui proiect UE, municipalitatea a achiziţionat 41 de autobuze noi, în baza unei licitaţii. Primăria Târgu Mureş intenționează să plătească aproape 190.000 euro pentru un autobuz Isuzu Citiport. Cele 41 de autobuze pe care le va cumpăra Primăria Târgu Mureș din bugetul local trebuie să aibă 12 metri lungime, motor Euro 6, cutie de viteze automată, trei uși duble, rampă de acces a persoanelor cu dizabilităţi, aer condiţionat, sistem de supraveghere şi sistem de informare a călătorilor, capacitate de minimum 105 călători.

Câștigător al contractului de furnizare al celor 41 de autobuze ce vor circula în Târgu Mureș este Anadolu Isuzu Otomotiv (Turcia).

Comentează cu Facebook