Contre pe tema suspendării fratelui său Ionuţ, antrenorul ASA, între Tudor Chirilă şi Gazeta Sporturilor


Oficialii clubului ASA Târgu Mureş au decis, miercuri, rezilierea contractului antrenorului Ionuţ Chirilă, aflat în funcţie din 24 martie, când l-a înlocuit pe Ilie Stan. În urma acestei demiteri Gazeta Sporturilor a publicat un material care îl critica pe fostul antrenor cu privire la schemele de joc folosite la Târgu Mureş.

Fratele antrenorului, cunoscutul interpret Tudor Chirilă i-a criticat pe cei de la Gazeta Sporturilor în apărarea fratelui său.

“Îmi pare rău că trebuie să scriu în calitate de frate și voi fi acuzat de subiectivism (normal), dar până la urmă asta este pagina MEA de facebook și îmi asum cu totul ceea ce scriu. Astăzi, Gazeta Sporturilor, care de ceva vreme face pași mari și rapizi în direcția unui tabloid, depărtându-se de ceea ce ar trebui să însemne jurnalism (informare corectă), lansează un atac la adresa lui Ionuț Chirilă care a preluat echipa ASA Târgu Mureș acum trei etape. Pe scurt, fratele meu “…

Citeşte mai departe

Editorialistul Gazetei Sporturilor Alin Buzărin răspunde criticilor formulate de solistul Tudor Chirilă la adresa Gazetei pentru un articol despre fratele acestuia, Ionuț Chirilă, îndepărtat recent de pe banca tehnică a ASA Tg. Mureș.

“Dacă invoci presa de calitate, te invit să parcurgi un material de o pagină, publicat pe 23 martie, adică acum trei săptămâni, sub aceeași semnătură ca și textul de față. Am explicat atunci, în urma demiterii, după o victorie!, a predecesorului Ilie Stan, în detaliu (tot pe surse!) mecanismul absurd de funcționare a clubului din Tg. Mureș, iar Ionuț, cu 48 de ore înainte de a semna cu ASA, cu siguranță că a parcurs acel text. Scriam cum se finanțează gruparea, cum se toacă antrenorii, cum li se impun anumiți jucători. Altfel, citind în continuare Gazeta, pe care ai avut-o în casă din copilărie, nu-ți vei risipi iubirea pe niște dobitoci și nici nu vei risca să te contaminezi de spirit tabloid. Sau nu mai mult decât la Vocea României, un produs de care ți-ai lipit lucrativ efigia, găsindu-l, fără îndoială, prin excelență academic. E tot o părere subiectivă, ca și a ta”, scrie Buzărin.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.