Copil căzut în groapă cu apă la Ideciu de Sus

Echipajul de pompieri de la Detașamentul Reghin, a fost solicitat la Ideciul de Sus , unde un copil căzuse într-o groapă plină cu apă. Minorul de aproximativ 13 ani a fost scos de către localnici și pompieri, fără semne vitale și a fost predat echipajului de la Serviciul de Ambulanță Județean. Se execută manevra de resuscitare. Elicopterul SMURD se deplasează la fața locului pentru a prelua victima, informează ISU Mureș.

Actualizare: Victimei i s-au aplicat manevrele de resusctare, i s-a stabilit pulsul, in momentul de fata este urcat in elicopter si va fi transportat la UPU Targu-Mures.

Actualizare: comunicatul IPJ MS

Astăzi, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.6 Brâncovenești au fost sesizați prin Apel 112, cu privire la faptul că un minor ar fi căzut într-o groapă cu apă, aflată în proximitatea râului Mureș, pe raza comunei Ideciu de Jos.

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii, care au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un minor, de 13 ani, din comuna Ideciu de Jos.

Din primele cercetări efectuate, a rezultat faptul că acesta s-ar fi deplasat în zona respectivă, împreună cu alți doi minori, pentru a se scălda.

Au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajul medical prezent la fața locului, ulterior minorul fiind transportat la U.P.U. Târgu Mureș, cu un elicopter SMURD, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Comentează cu Facebook