fbpx

Cosmin Butiulcă a fost destituit din funcția de Director al Administrației Bazinale de Apa Mureș

Începând cu data de 1 septembrie 2021, Rareș Cosmin Butiulcă a fost destituit din funcția de Director al Administrației Bazinale de Apa Mureș. În februarie 2020, Ervin Molnar l-a pus în funcția de șef la Administrația Bazinală de Apă (ABA) Mureș pe Cosmin Butiulcă, vicepreședinte PNL Târgu Mureș.

În noiembrie 2020, Recorder a publicat o investigație despre cum a fost forțat să-și dea demisia din funcția de director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Mureș inginerul Ovidiu Ianculescu, cel care ocupase postul prin concurs.

Cosmin Butiulcă, șeful ABA Mureș și vicepreședintele PNL Târgu Mureș, îl numește director al SGA Mureș, în locul lui Ianculescu, pe Ionuț Cengher, secretarul PNL Mureș. Ionuț Cengher a fost propulsat în fruntea Sistemului de Gospodarire a Apelor Mureș fară vreo urmă de experiență profesională.

La scurt timp însă după numirea sa politică, Ionuţ Cengher a avut un moment de sinceritate în faţa ziariştilor şi a recunoscut că nu se pricepe la gospodărirea apelor, dar are sprijin politic. Această declarație a enervat conducerea Administraţiei Naţionale Apele Române, care la scurt timp l-a destituit pe Cengher.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW