fbpx

Crima din Mureșeni

În această dimineață a circulat o știre incredibilă despre o crimă ce s-ar fi petrecut în târgul nostru patriarhal. Părea să fi fost un scenariu demn de cetatea filmelor americane. Televiziunile, ziarele online prezentau știrea dând ca sursă unul pe celălalt. ”Pe surse, fiindcă oficial toate instituțiile se fac că plouă” sau pentru că nu ține de Poliție, iar ”Parchetul a promis comunicat de presă… Pentru mâine.”

Pentru că pe timpul pandemiei multe activități s-au mutat online, agora a devenit pagina de socializare. Printre zecile de comentarii pe, sau pe lângă o temă dată, aflăm detalii înaintea datelor oficiale.

Iată un comunicat de presă din care fiecare a preluat cât a înțeles.

“La data de 18.02.2021, in municipiul Tg. Mures, o femeie a fost depistata in timp ce transporta cadavrul unui barbat, in varsta de 55 de ani, cu un tomberon.
Din primele verificari s-a stabilit ca barbatul, in timp ce se afla la domiciliul concubinei, a fost lovit cu toporul in zona capului, de catre aceasta. In apartament se mai afla un minor in varsta de 8 ani, in momentul comiterii faptei. Cadavrul era transportat de prietena concubinei, spre padurea de la marginea localitatii si a fost observata de un cetatean care a sunat la politie”, se arată in comunicatul de presa.

Din comentariile apărute cu zecile pe pagina de socializare, reiese că fapta s-a comis la parterul unui bloc din cartierul Mureșeni. ( se dau strada și numărul). Cele două femei ar fi fost mamă și fiică, nu prietene cum s-a scris inițial. Amândouă femei de seviciu.

Băutură, beție cruntă, tentativă de viol și lovitura de topor care a încheiat povestea unui concubinaj. Așa cum se întâmplă în asemenea situații, se găsesc persoane care sunt la curent cu cele mai mici detalii: al cui tată a fost victima pe nume Z, cât de ”rupt era de votcă” și pe cine a vrut să violeze.

Toate astea sunt picanteriile unui caz tragic. Dincolo de știrea șocantă sunt vieți distruse și un copil traumatizat. Atât până la primirea unui comunicat oficial.

 FOTO: Profimedia Images

Comentează cu Facebook