fbpx

Cum‌ ‌să‌ ‌realizezi‌ ‌o‌ ‌casă‌ ‌de‌ ‌vis.‌ ‌Ponturi‌ pentru‌ ‌o‌ ‌locuință‌ ‌perfectă‌

Căminul fiecăruia a devenit, în această perioadă, parcă mai mult ca niciodată, centrul universului, locul unde vă relaxați, unde vă bucurați, unde petreceți momente de neuitat alături de cei dragi. 

Pandemia de coronavirus și distanțarea socială a transformat casa în birou, sală de teatru, cinema, club, bibliotecă, restaurant, sală de fitness, astfel că a apărut dorința de a amenaja casa sau apartamentul în care locuiți, într-un adevărat cămin, un loc magic care să vă îmbie la relaxare și la petrecerea timpului într-un loc de vis.

Iată câteva ponturi pentru o locuință perfectă

  • Pentru a vă putea bucura din plin de timpul petrecut acasă, este ideal să vă pregătiți casa din timp, pentru a face față cu brio sezonului rece. Nimănui nu îi place o locuință în care temperatura este scăzută, astfel că, pentru a vă putea bucura de căldură, este ideal să vă izolați termic locuința. 

Deși pare o investiție destul de mare, în numai câteva luni vă veți putea recupera banii, facturile plătite pentru încălzire fiind simțitor mai mici. 

  • Deși nu petreceți în baie sau în bucătărie la fel de mult timp pe cât petreceți în dormitor sau în living, pentru un confort sporit este ideal ca acestea să fie utilate cu tot ce trebuie și să funcționeze perfect. 

Dacă întâmpinați probleme și vă doriți să aveți o baie și o bucătărie de vis, puteți apela cu încredere la instalațiile sanitare de la InstalPlus care vă vor rezolva rapid orice nemulțumire. 

  • Investiți în lucruri care vă pot face viața mai ușoară atunci când sunteți acasă. Vă doriți o canapea confortabilă? O plasmă uriașă? Un sistem audio performant pentru a vă simți ca la cinema? Stabiliți-vă un buget și prioritățile și începeți să vă cumpărați lucrurile pe care vi le doriți. 
  • Dacă vă doriți o casă așa cum ați văzut în filme, dar nu aveți spațiu suficient sau finanțele necesare pentru o investiție mai mare, puteți schimba radical înfățișarea locuinței cu un buget redus. 

Înlocuirea covorului din living și a draperiilor vor aduce un aer proaspăt și nou întregii locuințe. În plus, dacă adăugați câteva obiecte de decor, precum lampadare, tablouri, fotografii, chiar și lumânări sau obiecte decorative, veți obține o casă complet nouă.

  • Locuința perfectă este cea care oferă tot confortul de care aveți nevoie, dar unde puteți face tot ce vă doriți, inclusiv sport. Dacă nu sunteți un împătimit al sportului de echipă sau nu vă place să mergeți la sală, vă puteți amenaja propriul colț (sau propria cameră, dacă vă permite spațiul) pentru mișcare. 

O bandă sau o bicicletă, câteva gantere, o halteră, un covoraș pentru exerciții la sol și un playlist cu muzica preferată este tot ce vă trebuie pentru a vă începe ziua în formă, cu un boost de energie. În plus, faptul că petreceți mai mult timp în casă, nu înseamnă că trebuie să vă mișcați mai puțin. Astfel veți avea o sănătate de fier și o siluetă demnă de invidiat. 

Orice investiție ați face pentru a vă transforma locuința în cea din visul dumneavoastră este binevenită, atât timp cât vă face plăcere și aveți disponibilitatea financiară necesară. Casa este locul unde ar trebui să vă simțiți cu adevărat acasă. 

Sursa foto: Pexels.com

Comentează cu Facebook