Cum se face gazonul englezesc din POL -position? Aflaţi din PUNCTUL 624

O nouă săptămână începe nu doar cu răspunsuri dar şi cu alte întrebări despre care puteţi citi în ediţia cu nr.624 a PUNCTUL-ui de Mureş şi Harghita. “Şansa de a ajunge gazon englezesc , chiar din POL-position” este explicată în pagina 1 şi 2 în opinia lui Marius Libeg.

Concluzia la care a ajuns Titi Dălălău: “Performanţa e posibilă şi în şcolile rurale”. Detalii în pagina 3. 

Cine, de ce şi ce fel de PUNCT primeşte în această săptămână, aflaţi tot în pagina 2, unde găsiţi şi ştirea despre un nou incendiu de pe “Coasta lui Papuc”.

Cristina Vancea face o analiză economică despre starea salariilor, a exporturilor şi situaţia turismului în judeţ faţă de judeţele din Regiunea Centru. Detalii în pagina 4.

Proiecte noi pentru protecţia naturii marca Asociaţia “Grupul Milvus” din Tîrgu Mureş, articol  semnat de Titi Dălălău, cu detalii în pagina 5.

Tot în pagina 5 găsiţi opinia subsemnatei despre chestiunea arzătoare la ordinea.săptămânilor viitoare, sub titlul: “Să se revizuiască….Dar să nu se schimbe nimic”! Aţi ghicit…şi despre bugetul local e vorba!

Pagina de Reghin semnată de Imola Grama aduce ştiri despre Centrul de donare de sânge, despre participarea elevilor reghineni la Concursul Internaţional de Protocol şi Comunicare Budapesta şi  despre două lansări de carte. Detalii în pagina 6.

Din New York transmite luduşeanul Ioan A Borgovan despre Credinţă şi cultură pentru românii din metropola americană. Detalii în pagina 7.

“De la Muntele lui Moise până la bijuteriile doamnei Lili Adam Seyranyan” se intitulează articolul subsemantei din serialul Să ne cunoaştem minorităţile conlocuitoare, articol ce cuprinde două interviuri cu şi despre armenii din Tîrgu Mureş.Detalii în paginile 8-9.

Subiectul Bugetului local, chiriile ANL, bursa locurilor de muncă şi ecouri de la Internaţional Blues Festival, toate cu detalii în pagina 10, dedicată municipiului Sighişoara.

Nici pagina de Târnăveni nu omite subiectul bugetului, proiectul “Târnăveniul verde” şi un nou succes obţinut de un elev din municipiu la Concursul Interjudeţean de Matematică sunt detaliate în pagina 11, semnată de Mircea Barbu.

Paginile dedicate judeţului Harghita aduc ştiri despre un furnizor de panificaţie amendat cu 10.000 de lei, incendiu de vegetaţie uscată, program de teatru finanţat de primăria din Miercurea Ciuc, program educaţional al Crucii Roşii, familii beneficiare de venitul minim garantat, schimb intercultural între tinerii din cehia şi România, şi o veste bună: în judeţ nu este epidemie de rujeolă. Detalii în paginile 12-13-14-15.

Cei interesaţi să cumpere case, apartamente sau terenuri scoase la licitaţie de executorii judecătoreşti au la dispoziţie anunţurile de vânzare tot în pagina 14. 

Lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.