Cum stăm cu infracţionalitatea în judeţ? Aflaţi din PUNCTUL 620!

?

Căutaţi pe tarabe ediţia din această săptămână a PUNCTULUI de Mureş şi Harghita, ca să aflaţi despre chestiunea arzătoare la ordinea zilei! Sau chestiunile, că-s mai multe! De pildă: aţi vrea să ştiţi cum arată curtea primei şcoli din cartierul Dâmbul Pietros? Foarte simplu: citiţi reportajul „Numărând băltoacele din curtea şcolii” din paginile 2 şi 3. Mai multe imagini veţi găsi pe siteul punctul.ro.

În prima pagină găsiţi opinia subsemnatei sub titlul „Eu nu strivesc tainele lumii” despre Liceul teologic, despre promoţiile farmaceutice şi exerciţiiile de haltere la supermaket.

Despre sărăcie şi focare de infecţie a scris Titi Dălălău în pagina 4.

Vasile Dancea relatează despre Încălzirea globală ce se simte şi în judeţul Mureş. Detalii în pagina 5.

Imola Grama scrie despre Vasile Natea, scriitorul şi cercetătorul din Deda, plecat dintre noi de 28 de ani. Limba tagalog şi seară de rugăciune filipineză, un alt articol de la Reghin, cu detalii în pagina 6.

De la Luduş aflăm că sunt noi locuri de muncă la Leoni. Se vând mărţişoare în scop caritabil şi sunt bani şi pentru Luduş. Detalii în pagina 7.

Paginile de sport aduc ştiri despre Rareş Cojoc, la al 15-lea titlu de Campion naţional la dans sportiv şi punctul obţinut de ASA cu meciul cu Steaua. Detalii în paginile 8 şi 9.

De ce a dispărut breasla aurarilor, ce impozite se plătesc, unde sunt locuri de muncă şi ce proiect se continuă la Sighişoara, aflaţi din pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu. Junii Târnavei, ansamblul cu peste  200 de membri, educaţia preşcolară la Deaj , expoziţia de la Bibliotecă şi cum a ajuns Târnăveniul pe primul loc la infracţionalitate în judeţ, sunt detaliate în articolele din pagina 11.

Paginile dedicate judeţului Harghita aduc veşti despre noi cazuri de invaliditate, cum se învaţă limba română în judeţ, cum se echilibrează bugetul, despre prietenia româno-maghiară, dar şi despre problemele cu care se confruntă monumentele şi despre perioada de acreditare a spitalului judeţean. Detalii în paginile 12-13 şi 15.

Elevii mureşeni participă la faza naţională a concursului de istorie, aflăm de la Titi Dălălău. Detalii în pagina 16.

Cei care sunt interesaţi de terenuri, case ori apartamente scoase la licitaţie de executorii judecătoreşti au la dispoziţie anunţurile din pagina 14.

Vă doresc lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.