„Cupa Liceului” a descoperit noi talente sportive la Liceul Tehnologic Luduș

 

În ultmii ani, la Luduș sportul brațelor de fier, skandenbergul, s-a dezvoltat într-un ritm accelerat. La aceasta au contribuit din plin Clubul Sportiv Edi Gym și sportivii care s-au remarcat prin constanță și rezultate.

Dănuț Borbil, Ciprian Tapaszto și Kolozsvari Kovacs Edward au câștigat multe turnee în țară și străinătate fiind modele de urmat pentru tinerii aspiranți la gloria sportivă.

Pentru descoperirea unor noi talente, Clubul Sportiv Edi Gym, în colaborare cu Liceul Tehnologic și Clubul Copiilor Luduș a organizat „Cupa Liceului” la două categorii de greutate.

Au participat un număr de 40 de sportivi care au evoluat în fața unui mare număr de spectatori, colegi și prieteni ai concurenților.

La categoria minus 75 kg pe primele trei locuri s-au clasat: 1. Naghi Bogdan, 2. Kristof Alfred, 3. Tobias Mătieș. Primul clasat la categoria plus 75 kg a fost Răzvan Groza urmat de Darius Ciolomic și Gyarmati Norbert. La categoria „open”, primul a fost Gyarmati Norbert, al doilea Kocsis Saul și al treilea, Kristof Alfred. Sportivii clasați pe primele trei locuri au primit diplome, cupe și medalii, precum și suplimente nutriționiste.

 

Ioan A. Borgovan

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.