“Curăţenia generală de toamnă” – programarea străzilor pentru săptămâna 12.11-16.11.2018

Primăria municipiului Tîrgu-Mureş organizează în perioada 15.10.-20.11.2018 “Curăţenia generală de toamnă”, care constă în transportul grămezilor de deşeuri depozitate.

Programarea străzilor pentru perioada 12.11-16.11.2018 este următoarea:

12.11. Bul.1848-nr.impare, Koos Ferencz,Godeanu, P.Dobra, I.Buteanu, Şurianu,Suceava, Parăngului, Măgurei, Păşunii

13.11. Panseluţelor, Narciselor, Mimozelor, Bobălna, Grapei,Violetelor, Semănătorilor, Grădinarilor T.Vladimirescu-de la Finanţe pana la Budai, Crinului, Lutului, Petrilă, Predeal, B.N.Antal, Dămboviţei, Vulturilor, Bucegi, Zărneşti, Teilor, Amurgului, Nirajului

14.11. T.Vladimirescu de la Budai pana la Bul. 1 Dec.1918, Substejăris, Izvorul Rece, Brasovului, Secerei, Năvodari, Sălişte,Păltiniş, Moldovei, Busuiocului, Vănătorilor, Bucinului

15.11. Aleea Covasna, Aleea Hateg, Aleea Vrancea,Selimbăr, Bul.Pandurilor, str.Pandurilor,

16.11. Transilvaniei, Cernavodă, Banatului, Maramureş, Muntenia, Evreilor Martiri, Bodoni Sandor, Plugarilor, Sărguinţei, Pomicultorilor, Apicultorilor, Progresului, Muncii, Viitorului, Înfrăţirii, Armoniei

Rugăm proprietarii gospodăriilor individuale şi asociaţiile de proprietari să-şi cureţe imobilele, terenurile şi spaţiile verzi aferente pe care le deţin.

Totodată, să depună deşeurile rezultate la marginea trotuarelor (sub formă de grămezi, excepţie făcând deşeurile rezultate din lucrări de construcţii/demolări) în locuri accesibile pentru utilajele de transport, cu o zi înainte de programul comunicat. Crengile rezultate din toaletări se depozitează separat; în caz contrar, acestea nu vor fi transportate de către echipe. Deşeurile vor fi transportate de către echipele de lucru în ziua în care este programată strada respectivă.

Nu se vor mai ridica deşeurile depozitate după data prestabilită fiecărei străzi, decât pe bază de comandă la operatorul de salubritate – SC Salubriserv SA, iar asociaţiile de proprietari vor fi sancţionate.

În situaţii excepţionale(condiţii meteo, nerespectarea programului din motive obiective, etc) programul poate fi modificat.

Comentează cu Facebook