De 1 Decembrie, președintele Partidului România Unită , Bogdan Diaconu, va fi la Tîrgu-Mureș!

bogdan-diaconu-1

Președintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, va fi prezent de 1 Decembrie la Târgu Mureș. El va fi însoțit de secretarul general al partidului, Horațiu Șerb, mureșean la origine. Cei doi au ales să fie la “Oșorhei”, numele pe care Avram Iancu îl folosea când vorbea despre Târgu Mureș, mai ales pentru a fi în orașul care poartă o vie amintire “Crăișorului Munților” și va depune flori la statuia acestuia din Piața Trandafirilor, la ora 11:30.
Totodată, Bogdan Diaconu se va întâlni cu membri și simpatizații Partidului România Unită atât din Târgu Mureș, cât și din Cristești, Reghin și Luduș, la inițiativa președintelui organizației Mureș a P.R.U., Răzvan Biro. Întâlnirea cu târgumureșenii va avea loc la Hotelul Grand din centrul municipiului, începând cu ora 12:00.
“Pentru noi, Ziua Națională este cea mai importantă zi din an. Mai importantă decât zilele noastre de naștere chiar. Vom fi – toți colegii din partid – în toate locurile în care poporul român își arată, pe de o parte, respectul față de cei care au murit pentru România Unită și, pe de altă parte, bucuria de a fi român”, a spus președintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu.
Sunteți bineveniți cu toții alături de noi pentru a sărbători împreună Ziua Națională a României!

Biroul de presă al Partidului România Unită

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.