De ce nu primesc finanţare fermierii din Mureş? Aflaţi din PUNCTUL 627

Săptămânalul de Mureş şi Harghita ajuns la ediţia cu nr. 627 vă răspunde la întrebarea de ce nu primesc tinerii fermieri din judeţul Mureş finanţare nerambursabilă  de zeci de mii de euro pentru investiţii. Detalii  semnate de Titi Dălălău, în pagina 3.

Opinia aceluiaşi Titi Dălălău poate fi citită în pagina 1, intitulată “Autobuzele mureşene…sau cum să dăm vina pe alţii“.

Cine şi de ce primeşte PUNCTUL ALB sau PUNCTUL NEGRU, aflaţi din pagina 2. Tot acolo găsiţi un anunţ de angajare. Se caută REPORTER DE TEREN. De asemenea, citind pagina 2  veţi afla ce premiu a obţinut UMF Tîrgu Mureş dintr-un articol semnat de Cristina Vancea.

“Crimă sau suicid?” Sub acest titlu veţi afla despre “Misterul din Camera Roşie”. Detalii oferă subsemnata într-un interviu în pagina 4.

Un fotoreportaj  semnat de Cristina Vancea aduce dovada unei acţiuni lăudabile iniţiată de RTM , “Împreună curăţăm”. Detalii în pagina 5.

De la Reghin aflăm povestea canadiană a lui Bozsoky Szabi şi despre o prezentare  de carte însoţită de un recital în avanpremieră a coralei “Petru Maior”. Detalii în pagina 6 semnate de Imola Grama.

Pagina dedicată oraşului Luduş aduce partea a II-a Raportului Aleşilor locali, ştirile ce pun punctul pe i, semnate de A.I Borgovan. Detalii în pagina 7.

Pagina de Auto anunţă începerea programului RABLA. Detalii semnate de Cristina Vancea, în pagina 8.

În pagina de sport subsemnata prezintă un nou succes al arcaşilor Şoimii de Mureş şi anunţă participarea lui Tibi Uşeriu la Mureş Half Marathon. Detalii în pagina 9.

De la Sighişoara aflăm despre proiectele Consiliului Local, despre problemele de securitate ale oraşelor istorice dezbătute în Croaţia, cu detalii de la Cristina Vancea în pagina 11.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu, despre Concursul cu premii pentru tineri “Antreprenorii viitorului”, vizita primarului la veteranii de război, în tot mai spectaculos înfloritul oraş, destinaţia preferată a localnicilor. Detalii în pagina 12.

Paginile dedicate judeţului Harghita prezintă suprafaţa forestieră ce va fi regenerată de Direcţia Silvică, drumul către Sântimbru Bîi ce va fi finalizat până la vară, despre sprijinul acordat hocheiului pe gheaţă de Consiliul Judeţean. Detalii în paginile 12 şi 13.

Nu lipsesc nici reclamele, sufletul comerţului! Le găsiţi în pagina 16. Cei care sunt interesaţi să cumpere terenuri, case ori apartamente scoase la licitaţie au la dispoziţia anunţurile executorilor judecătoreşti în paginile 14 şi 15.

Lectură plăcută, vă urează
EM

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.