Debut cu probleme pentru BC Mureș, în cupă

Alexandar Mladenovic BC Mureș baschetAnul 2014 nu a început cu veşti bune pentru cel mai bun antrenor al judeţului Mureş pe 2013. Srecko Sekulovic va fi nevoit să înfrunte campioana ţării în prima manşă a sferturilor cupei României fără principalul coordonator de joc, Goran Martinic şi probabil şi fără Ivan Ivanovic. Lui Martinic i-a recidivat durerea de spate, iar Ivanovic a suferit o entorsă marţi seara la ultimul antrenament înainte de plecare.

Totuşi Srecko Sekulovic a declarat siteului oficial al clubului că: – Echipa nu merge ca o victimă sigură. Astea sunt condiţiile, trebuie să le luăm ca atare. Va fi mult mai greu, dar nu ne considerăm înfrânţi înainte de start. Păcat că s-a accidentat şi Ivanovic, doar miercuri dimineţa vom şti dacă va putea juca sau nici nu o să facă deplasarea. Vestea bună – a continuat Sekulovic – este că Vaidotas Peciukas a revenit la antrenamente şi deja se pregăteşte la intensitate maximă. Din păcate nu ne-am putut antrena de mult în efectiv complet, trebuie să ne regăsim ritmul. Va fi un meci extrem de greu, dar nu ne lăsăm.

Meciul dintre CSU Ploiesti şi BC Mureş contând pentru prima manţă a sferturilor Cupei României se va desfăşura joi, 9 ianuarie de la ora 18:45 şi va fi transmis de DigiSport.

Sursa: BC Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.