“Decorează recepţia Hotelului PRIVO”, concurs caritabil

Un proiect caritabil şi de promovarea talentului şi creativităţii elevilor se desfăşoară în perioada 8-25 noiembrie. Este vorba de concursul “Decorează recepţia Hotelului PRIVO,  ce se adresează elevilor din şcolile primare, clasele 0-IV.

Şcolile alese aleatoriu pentru a participa la concurs sunt: Şcoiala Gimnazială Europa, Gimnaziul Dacia, Colegiul Naţional Unirea, Şcoala Gimnazială Dr., Bernady Gyorgy, Şcoala Populară de Artă şi Şcoala Generală Omega.

Fiecare şcoală participantă va primi câte 30 de piramide la care se poate lucra în echipă sau individual.Lucrările trebuie finalizate şi predate la direcţiunea şcolii până pe 25 noiembrie 2016.

Vor fi aleşi 12 câştigători sau echipe câştigătoare de către un juriu care va anunţa rezultatul concursului pe 29 noiembrie pe pagina de Facebook a hotelului. Pentru fiecare lucrare câştigătoare se va acorda un voucher în valoare de 100 de lei care va putea fi folosit în magazinele Art and Hobby Creativ din Tîrgu Mureş, partener al acestui proiect.

Premierea câştigătorilor va avea loc în data de 5 decembrie 2016 la Teatrul Ariel, unde toţi câştigătorii concursului vor viziona un spectacol de teatru de păpuşi în compania lui Moş Nicolae şi a echipei PRIVO.

 

Cele 12 lucrări câtigătoare vor fi expuse timp de 60 de zile în recepţia hotelului PRIVO, intând în proprietatea acestuia.

EM

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.